fredag 10. juli 2015

Agm batteri båt

Kan også med fordel brukes til å drive elektriske . Med riktig marinebatteri og båtbatteri kan du nyte båtlivet uten å være urolig for at. Et batteri med AGM -teknologi (Absorbent Glass Mat) er et meget avansert . Båt batterier som anbefales for start har høy ytelse og lang levetid. Ritar AGM - batteri 150Ah. Godt egnet som startbatteri i båt.


Robust konstruksjon, tåler ekstreme . Dette gjør at det kan lades lenger ned og oftere. Batterier 12V kan du få på bestmarin. Bør jeg velge AGM eller GEL batteri eller er det andre. Flere resultater fra baatplassen. Forskjell på Gel, AGM og åpne bly syre batterier.


I forhold til tradisjonelle åpne bly syre batterier . Båtbatterier til yrkes- og fritidsbåter med lang levetid. Om man er i båt , bobil, campingvogn eller hytte. Den nye generasjonen bilbatteri! SK6EXIDE SØNNAK AGM BATTERI. Egner seg også for båt og campinvogn.


Exide Technologies utviklet det første AGM bilbatteri til Start-Stop-kjøretøy . EXIDE DUAL AGM er båtbatterier som er konstruert for bruk i moderne bobiler og campingvogner. Da er det lettere å forstå hvorfor båt batterier kan oppbevares i båten om vinteren, og . AGM batteri enn i et tilsvarende åpent batteri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg