fredag 24. juli 2015

Melgården åmot

Melgården på Deset i Åmot kommune er en storgård i Østerdalen. Den er første gang nevnt i skriftlige kilder på et diplom datert 11. Country estate in Østerdalen, Norway.


Familien på trappa til den nye hovedbygningen ca. Storgårdsundersøkelser ved dr.

For Forsvaret er en svært positiv tilvekst til Åmot , mener Mykleby, . Innbyggerne på Deset i Åmot ble invitert til bygdefest da Tollef Mykleby (46) åpnet det praktfulle hageanlegget på Melgården. Hole og Marianne Pfeffer Gjengedal. Konsertenes hovedaktør er ensemblet Philharmonia Schrammeln Wien. See who you know at MELGÅRDEN LIVE HUSE, leverage your professional network, and.


Keep up with MELGÅRDEN LIVE HUSE. Glomdalsmuseets samling av fotografier fra Deset Grendearkiv består av historiske fotografier fra Deset i Åmot kommune, samlet og systematisert av Deset.

Se oversikt over kommende og utførte dommeroppdrag for Elias Egenæs Melgård. Setra som lå midt i det nye skytefeltet, Regionfelt Østlandet i Åmot kommune, måtte tas ned for å bli berget. Aaset søndre er et gårdsanlegg i Åmot i Hedmark som ligger i det skrånende. En jakt- og familiehund ble tatt av ulv på Deset i Åmot lørdag kveld.


Historiske hager – Hovelsrud i Ringsaker 61. Truede hustyper – kjoner, bygninger, kombinasjonshus 62. Jan-Erik Gustafsson og Øyvind Gimse, cello. Reisebilleder, av Geirr Tveitt. Nei, jeg har ikke funnet Mari i Åmot.


Jeg har hatt på følelsen . Opplev en av områdets vakreste hager på. media Commons, the free media repository. Jump to navigation Jump to search. Pengegaloppen, Åmot kulturhus.


Veien vi ser slynge seg gjennom grenda var hovedveien gjennom dalen. Våningshus Moen Går Ole Kristian Solberg, Elverum, 374.

Kirsti Marit Mykleby fra Rena, Åmot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg