tirsdag 28. juli 2015

Avtrekksvifte med varmegjenvinning

Ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning for boliger og næringsbygg. LUNOS e-serie er ventilsjonsprodukter med varmegjenvinning. De prisbelønnede produktene monteres i husets yttervegger.


Produktserien utgjør et komplett . Fordelen med et aggregat med varmegjenvinning er at den varme. Men nå har jeg fått en annen idé: hva hvis jeg erstatter vifta på loftet med en ny vifte med varmegjenvinning og bruke det (uønskede) .

Trykk her for å starte utfylling av skjema og opplasting av tegninger. Du vil motta et uforpliktende pristilbud på komplett ventilasjonsanlegg i løpet av et par dager. Kjøkkenavtrekk bør ha egen vifte som fører avtrekksluften rett.


Twinfresh RB1-er en smart toveis-ventilasjon med opptil varmegjenvinning. Twinfresh Comfo er en ypperlig miniventilasjon til kjeller, hobbyrom, . På kjøkkenet og badet er det avtrekksvifter som sørger for. Varmegjenvinning er litt av nøkkelen her.


På gamle bad kan man vurdere å sette inn en mekanisk vifte. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning er den eneste ventilasjonstypen som både har en ventilasjonsvifte som fjerner fuktig og forurenset luft og en vifte.

Markedets mest effektive, behovsstyrte avtrekksvifte for våtrom. I varme perioder kan romventilatoren settes i ren ventilasjonsmodus som gir ventilasjon uten varmegjenvinning. F-system, avtrekk uten varmegjenvinning. Den går rett ut via en avtrekksvifte.


Skala Avtrekksvifte sikrer riktig temperatur i melkerom og reduserer. Benytter meget lydsvak vifte. Dårlig luftkvalitet kan være årsak til mange problemer på . UNOS tilbyr to produktserier for avtrekksvifter spesielt egnet for ba toaletter, kjellere, garasjer . Temperaturvirkningsgrad for varmegjenvinner justert for energi til frostsikring iht. Elektrisk avtrekksvifte vs.


Avtrekk uten varmegjenvinning er et energisluk. Du trekker inn kald uteluft, varmer den . Med denne løsningen kan energien gjenvinnes på en enkel og effektiv måte som beskytter både . LUNOS ventilasjonssystemer med varmegjenvinning har mange. I innvendige rom uten adgang til yttervegg sikres avtrekk ved hjelp av avtrekksvifter gjennom . En løsning kan da være å installere en vifte som man slår på etter dusj. Da er det viktig at man ikke stenger det gamle avtrekket samtidig.


Tilluftsvifte TVI og avtrekksvifte AVl startes og stoppes fra felles vender i tavlefront. Kanalføler KFl i tilluftskanal styrer varmegjenvinner , shuntventil RVI og .

Trykkfall over aggregatet inkluderer motstand over varmegjenvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg