torsdag 30. juli 2015

Tek 10 garasje

Veiledning om tekniske krav til byggverk. Forskrift om tekniske krav til byggverk trekker opp grensen for det minimum av egenskaper et byggverk må ha for å . Eksempler på tiltak hvor kravet bortfaller kan være mindre garasjer , naust, uthus og. TEKer tidligere regelverk.


Det nyeste regelverket er TEK17. Dette medfører at blant annet garasjer og ubetjente lager ikke lenger .

Har kjøpt meg tomt og skal i første omgang bygge garasje med leilighet på. Men må selve garasjen også være tek? Mindre frittliggende bygninger, slik som garasje under m² bruttoareal kan plasseres meter . Trapp i uteareal skal være lett og sikker å gå i. Garasjeporten må være min. Parkeringskjeller og garasje under terreng . Oppføring av frittstående garasje og carport med samlet bruksareal (BRA) eller. Brannklasse (når det er eller etasjer).


TEK § Sikkerhet ved brann.

Det er bare bygg i risikoklasse (lager, garasje o.l.) i en etasje som ikke har brannklasse. Dette innebærer at for eksempel garasjer og ubetjente lager ikke lenger trenger . TEK § 11-‐Brannceller (Funksjonskrav). Minimumsegenskapene er integrert og konkretisert i en omfattende . Alle som ønsker garasje , må søke om tillatelse i kommunen.


Vi har lang erfaring på dette. Plassering av garasjen (brannkrav garasjer tek):. Dette kan være tilfelle for eksempel i lagerbygning, skur, garasje mv.


Når du skal bygge frittstående garasje , bod eller lignende er det tre ulike. Carporter og mindre garasjer er behandlet i Byggdetaljer 517. Byggteknisk forskrift ( Tek) og har det som omtales som dårlig. Betydelig rust på stålkonstruksjoner i garasje.


Systemairs løsning for garasjeventilasjon , med intelligent. Du kan bygge garasje på inntil kvadratmeter uten å søke. Men du har ansvaret for at den ikke kommer i konflikt med lover eller annet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg