torsdag 23. juli 2015

Izettle kortleser

Mobil kortleser som lar deg ta betalt hvor som helst og når som helst. Betalingsterminalen har lang battertiti flott design, og er kompatibel med Vipps. Kjøp en Kortleser på internett eller hos en av våre forhandlere. Du kobler en lett og kompakt kortleser til et nettbrett eller en . Rask, kompakt og portabel kortleser som gjør at du kan utføre sikre kortbetalinger fra Mastercar Visa og.


Izettle har ingen bindingstid eller faste utgifter.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Den er fortsatt basert på en mobilapp, men kortleseren tar nå både magnetstripe og chip, . Skal du investere i en betalingsterminal er det mange muligheter i markedet idag. Bluetooth- kortleser med PIN-kode skal forenkle betaling for småbedrifter og enkeltpersoner. Zettle lanserer sikrere mobilbetaling i Norge. Det gjør selgere i stand til å ta imot alle.


Svarer vanligvis innen seks timer. Det kan ta opp mot sekunder å starte kortleseren.

Støtter de nye NFC kort, kontaktløse kort, Smarttelefoner mNFC, ApplePAY m. Kombiner den med en smarttelefon eller tablet, så har du alt du trenger for å drive. Var det første firma til å utvikle en kortleser og app for smarttelefoner som . Velg mellom kortleseren og kontant. Merk: dersom betalingsterminalen ikke har vært i bruk på ca min, må koblingen oppfriskes.


Dette gjør du ved å trykke. Skru på kortleserenSkru på kortleseren ved å trykke inn den svarte . Totalt har vi nå kortlesere fra iZettle. Samtidig kan man nå bruke både Visa og Mastercard til . Appen installeres på din . Zettles kortleser er faktisk ute av bildet når . Løsningen består av en liten kortleser til mobiltelefonen eller nettbrettet, samt en app som . Du betaler kun for bruk: per transaksjon. Neste LO-Aktuelttrykkes 28. Fungerer med en app på mobil . Cash er ute, bruk kortleser som heter iZettle.


For godt under tusen kroner er det mulig å etablere en beta- lingsløsning med kort.

Bruk skal være avtalt med . Kortleseren er et tilbehør som passer godt inn i vår strategi om å ha et bredt . Mobile betalingsløsninger er spådd en lys fremtid. En av de få som du faktisk kan ta i bruk idag er svenske iZettle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg