tirsdag 28. juli 2015

Epoxy trelim

POXYlimer nesten alle typer . Tilgjengelig i butikker. EXTRA STERKE TO-KOMPONENT LIM. Epoksylim hører til blant de virkelige tungvekterne når det gjelder limevne.


Det kan brukes på stort sett alle harde materialer, for eksempel . Vårt sterkeste epoxylim til meget krevende oppgaver.

For liming av metall, keramikk, betong, tre og mange harde plasttyper. Til liming av tre, kompositt og aluminium. Trefibrenes styrke er omtrent den samme som limet (WEST SYSTEM epoxy ). Trelim , superlim, kontaktlim og mye mer. Hva skjer med epoxy når den har tørket og da etterpå utsettes for vann?


Jeg har limt et feste på lyset til firhjulingen min, og det har løstnet igjenn, så jeg tok det . Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan fikse med lim. Blanding av epoxy -basert tokomponentlim.

Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Epoxy lim , ml - slideshow 1. Ekstra sterk og bestandig 2-komponent lim til f. BeskrivelseTilbehørSupport. Ikke-fleksible limtyper: Her finner du stort sett de limtypene som hobbybrukeren er vant til å bruke. Fra vanlig trelim til to-komponent epoxy.


Limer IKKE feteplasttyper som polyeten, teflon osv. Ekstremt sterkt 2-komponent epoxybasert lim. Et ekstremt sterkt, hardt og fyllende to-komponents epoxylim som tåler tung belastning.


Er spesielt egnet til metall, stein (f.eks. jern, aluminium,s tål) betong, . Silicon tube - Silicon marine. En-komponent, silikon fyllmasse, som tørker i kontakt med normal luftfuktighet. Den fester seg til malte flater, glass, aluminium og . Allround metallignende masse.


Hurtigherdende reparasjonsmasse som fyller, tetter og limer. Eg synest det ofte er enklare å lime tre med Tec-enn trelim. Jeg fikk tips i går om å bruke trelim og det var får å få den mere. Men moderne lim som epoxy , som stivner totalt, og binder veldig godt, .

Bli den første til å omtale dette produktet. Aralditt og trelim Billig fra Osmo liberon junkers tyrilin trestjerner Jotun jordan bekcers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg