torsdag 23. juli 2015

Hvor tømme utedo

Utedoen i Landsbyen er et praktisk og et nødvendig onde. Men et onde er den, for den personen som skal tømme den. Hvor sofistikert dette byggverket er varierer med byggerens smak eller forutsetninger. Ei eldre dame i Haltdalen har fått regning på slamtømming på 2. For å tømme utedoen på Olastuggu har . De som vil ha doen tømt , tar selv kontakt med Arnkværn Miljø og Renovasjon på telefon.


Dagbladet): I selv de beste familier kan diskusjonen gå hett om hvem som i år har ansvaret for å tømme utedoen. Hans tømmer 1utedoer hver eneste uke i Oslo. FOTO: Fjellestad Anders Holtbu Barna på Tommleplassen barnepark kaller Hans for amp . Det skilles mellom store biologiske toaletter hvor beholderen for avfallet. Kan dere ikke ha en potti potti (campingvogn do) inne i hytta også kan dere grave et stort dypt hull ute som er sikret hvor dere tømmer den?


Video originally published on dagbladet. Måtte lykken din gro, som gresset bak do. Alexander Nilsson må til pers. Når avfallet er ferdig kompostert, tømmer du tilnærmet ren jord som brukes som et. Prisen for et utedo vil variere, alt etter hvor kravstor du er.


Velg størrelse etter hvor mange som kommer til å bruke doen - og hvor. De fleste av oss har vannklosett hjemme, men noen sverger fremdels til utedoen. Nå vil ikke kommunens driftpersonell mer. Selv kommer vi til å fortsette å ha en god gammeldags utedo og inne vurderer vi i dag.


Nå har vi vanlig utedo , og det er vel ikke helt up-to-date lenger. Der hvor vi har hytte er det ikke lov, kravet er biologiske doer! Ansatte i Trondheim kommune er lei av å tømme utedoer. Drømmen om en luktfri utedo er innen rekkevidde. Når toalettet tømmes , blir materialet flyttet til to konteinere.


I Sverige hadde man regler for hvor høg denne stanga skulle være:. Etter en tid vil septiktanken være full av slam, og da må den tømmes og rengjøres. Kommunen bidrar vedlikeholdsmessig med å tømme utedoen når tanken er full.


Anlegget vil bli brukt av barnehager, skoler, SFO, historielaget . Det skal være kjørbar atkomst til tanken med tømmebil. I situasjoner hvor utedo , forbrenningstoaletter eller biologiske toaletter er til . Kan det være farlig å bruke innholdet av utedo bøtta. Ofte har den gjennomgått kompostering i store lukkede anlegg hvor det er utvunnet . Det er store prisendringer på slamtømmegebyret ? Jeg har utedo , må jeg likevel betale slamtømmegebyret ? Hvor ofte må avløpsanlegget mitt tømmes ? Kaste helle greia med innhol i såfall hvor ? Det er triveligere å tømme en utedo som ikke har blitt brukt på en stun kontra å tømme den . Tømmerne måtte gå inn i utedoene , løfte opp setelokket og spa innholdet over i ei bøtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg