tirsdag 14. juli 2015

Stakefjær biltema

For avløpsrør og vannlås i kjøkken, baderom, nedløpsrør m. Flat, kraftig (mm), varmeherdet stålbånd med rensefjær. Lengde: m, bredde: mm . Er på lager i samt i andre varehus. Legg til i innkjøpslisten.

Hvis det er en propp av et eller annet som har dannet seg nede i røret, kan en stakefjær være et alternativ. Disse kommer som en lang remse . En propp som har satt seg fast nede i røret, kan fjernes med en såkalt stakefjær. Den består av en lang snor, laget av fjærstål, med en kule . Dette er den ultimate gjør det selv-jobben. Når vasken tetter seg, sitter det tette punktet som regel i vannlåsen under . Da hjelper nok ikke stakefjær , men en visp kan åpne det.


Vi prøvde stakefjær først, uten resultat.

Noen sluk har en plugg som kan skrus ut for å komme til med stakefjær. Skulle tro disse kan virke. Biltema , men den er for kort ca . Kemetyl isopropanol liter.


En stakefjær , buntebån krympeslange, el-teip, litt verktøy, lim pluss noe som. Clas Ohlson om du ikke har. Også må du vel ned i den deilige kommen og titte litt? Så da var det bare å skride til verket med nyinnkjøpte stakefjærer og. Stakefjær fra clas ohlson nedi sluken for å se om det var noe.


Mangler: musejager Æææææææsj! Men biltema (?) har en sånn fin sak du putter i. STAKEFJÆR : Denne stakefjæren kan føres inn i rør for å løsne opp. Fleksibel og kompakt talje med fas 230V. Liftket star elektrisk talje kan leveres med mye ekstrautstyr.


FAST PipeMic er et nytt system for oppsøking av vannlekkasjer basert på en stakefjær med mikrofon som føres inn i vannledningen. Kortversjon: KJØP IKKE SLANGER PÅ BILTEMA ! Tviltema ser ut som et godt, .

Var en tur i biltema for å se på innvendige reduksjoner og fant tilfeldigvis et. Coltec Dremel med masse tilbehør. Jeg derimot starter ofte med klosettpumpe og stakefjær. Flatt stålband med rensefjær.


Reis på biltema og kjøp deg sikringsholder for vanelig flatsikringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg