mandag 27. juli 2015

Sammenleggbar badebalje baby

Badebaljen kan brettes sammen slik at den tar minimalt med plass, fint å ha med på. OKBaby Baby Onda Badebalje , Hvit. Praktisk badebalje for barn fra måneder.


Med temperaturfølsom bunnplugg, bein med gummiføtter og opphengskrok. Ett nybadat barn er det deiligste som fins.

Vi har praktiske badebaljer som gjør badet ekstra deilig. Vi har også super praktiske sammenleggbare badeb. Du finner også andre Baby bad produkter fra OK- baby hos Lekmer.


Luma babybalje Silt Green. Mamma snakket om en slik sammenleggbar en. Ideen høres jo bra ut, men. Har jo en badebalje , og gutten min brukte jo den til han var år.

Har lite bad og ikke badekar, ser for oss at en sammenleggbar badebalje hadde vært praktisk hos oss. OK Babys Onda Slim er en praktisk og smidig badebalje som kan legges sammen når den ikke brukes. I baljen finnes en sentrert badestøtte som gjør det . Perfekt følgesvenn som lar babyen ligge trygt under badingen.


Enkel å montere på nesten alle badekar. Gir også mamma og pappas armer avlasting under . Har du baby om bord og liten plass finnes det smate løsninger. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Badebalje hos de ulike nettbutikkene som selger . This Pin was discovered by Miriam Hiorth Johnson.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. En sammenleggbar badebalje til barn er også en drøm som fotbad til mor eller som. Sammenleggbar Badebalje - babyutstyr, barnemøbler, barnerom, barneseng, barnestol,. Badebalje Finn prisen p baby -badekar p Kelkoo Sammenlign pris p ulike.


IKEA - LÄTTSAM, Badebalje , , Står støtt takket være antisklibelegg på undersiden. Mykt antiskliunderlag i bunnen. Laget av ufarlig plast, samme materiale som .

I denne kategorien finner du badebaljer og sammenleggbare badekar som du. Selger rosa badebalje , kun brukt x 2. BabyCare til en høyere pris:-). Vi har ikke plass til stellekommode, men har bygget et stellebord hvor vi har stellematte oppå og har en sammenleggbar badebalje på toppen . Stellebord med badebalje på pinkorblue. Karibu sammenleggbar badebalje er et praktisk og rombesparende badekar for.


Med badebaljen følger det med en indikator som angir og varsler om vannet er for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg