mandag 20. juli 2015

Elektrisk luftpumpe batteri

Egnet til å pumpe opp eller tømme gummibåter, luftmadrasser og lignende. Pumper inn eller suger ut luft. Tilkoblingsnippel og tre ulike munnstykker medfølger. Stort utvalg pumper og elektriske pumper til luftmadrass. Effektiv og meget funksjonell elektrisk luftpumpe.


Flere munnstykker er inkludert.

Luftpumpe med trykkmåler - Pump som en proff! Still inn ønsket trykk og sett i gang den elektriske pumpen til måleren viser riktig. Til de større oppblåsbare basseng er det et behov for en pumpe.


Portabel og oppladbar luftpumpe som viser lufttrykket. Drives via det oppladbare batteriet eller direkte fra bilens V-uttak. Dette er en luftpumpe drevet på batteri. Det følger også men kabel slik at man kan bruke den på 12V.


Mangler: elektrisk High Peak elektrisk pumpe m. De mange forskellige batteridrevne luftpumper , der fås i dag, har.

V DC elektrisk pumpe opp til 20PSI fra Aqua Marina. Luften presses ind ved en elektrisk luftpumpe drevet af en del af batteriets. Quick-Fill elektriske pumpen fra Intex! Air hockey med batterifunksjon. Indstil det tryk, der ønskes, og tænd for den elektriske pumpe , indtil måleren viser.


Philips AVENT Natural elektrisk brystpumpe er en komfortabel, stillegående og effektiv pumpe , som med sin myke og forbedrede patenterte massasjepute skånsomt stimulerer melkestrømmen. Elektrisk luftpumpe , genopladelig. Kan brukes med strøm eller på batterier. I JYSK finder du altid et godt tilbud på en pumpe til din luftmadras.


Vi har fod- og håndpumper samt elektriske pumper til lave priser. Airman elektrisk ballpumpe er en multifunksjonell, elektrisk luftpumpe uten ledninger. Hvis man velger en elektrisk dreven pumpe , bør den være komplett med. De fleste elektrisk drevne pumper krever et volts batteri som enten kan lades fra . Praktisk besinkanne på liter med elektrisk pumpe.


AA- batteri ( følger ikke med). Enkel og mobil pumpe på batteri til mange ulike formål. Både batteri og strømkabel. Har digital måler for lik fylling av flere ballonger.


Ereksjonsfremkallende vakuumpumpe, manuell.

Kobles til sigarettenner i bil. OHKF Kerosene i ny versjon med regulator og større batteri. Velkjent kvalitet nå også for jet-fuel! Samme kanne som de velkjente ben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg