fredag 10. juli 2015

Turer ringerike

Trenger du tips til hvor du skal dra på tur ? Her er noen turer vi anbefaler. Flere turforslag finner du på. DNT Ringerike arrangerer turer for folk i alle aldre samt kurs, temakvelder og åpne møter med temaer innen natur og friluftsliv.


Vi har turgrupper for alle aldre og . Oppstart gå- og sykkelgruppe vanligvis på Eggemoen.

Disse turene er tilrettelagt for rullestol og andre funksjonshemninger. Oppmøte ved garasjene på. Turer og aktiviteter i Ringerike : Se anmeldelser og bilder av turer og aktiviteter i Ringerike , Norge på TripAdvisor. Sist oppdaterte turforslag av DNT Ringerike. I helgen starter årets turmål-aksjon i Ringerike.


Besøk to av Norges største severdigheter, Hadeland glassverk og Kistefos- Museet, se hvor Halvdan Svartes hode er gravlagt, eller gå deg en tur i skogen. Vi møtes til en hyggelig prat over kaffekoppen på Ringerike Gjestegård kl. Boka inneholder turforslag på Ringerike.

Hver tur er merket med tid og avstan pluss nyttig og praktisk informasjon med turkart og symboler som angir om . Båtutleie Og Turer - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Om trivelige turer på Ringerike. Her kommer det noen gode tips til sommeropplevelser på Ringerike. Omgitt av vakker natur er mulighetene for turer i nærområdet mange.


Turen gir en flott belønning i form av en fantastisk utsikt over Ringerike. Ringerike gikk til topps på mennenes 5km lagtempo i NM tirsdag. Vi nærmer oss slutten på årets aktivitetsperiode. Bergen tok seg av kvinnenes halve . Du kan etterregistrere turer frem til 14. Som tidligere kårer vi årets turbedrift, turlag, turbilde . Vi ønsker å tilby deg en ferdig tur -orienteringspose for alle.


Den inneholder kart, ( områder på Ringerike ), klippekort og informasjon om tur -o generelt. Ringeriksregionen og Hadeland har mange muligheter for deg som liker å oppleve naturen fra sykkelsetet. Mange avstikkere langs rolige bygdeveier, lett kupert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg