mandag 20. juli 2015

Lange treskruer

Et meget bredt sortiment med skruer for utendørs bruk. Den nyeste varianten av Nordiske treskruer. Finnes med senk og pan hode. Flatt forsenket hode, torxspor. Derfor tilbyr vi deg treskruer , som gir deg det beste .

Grovt sett skiller vi mellom treskruer og maskinskruer. En god regel er at skruens lengde bør være dobbelt så lang som det materialet den . Fra pris: 30per pakke. En skrue produseres av en lang vaier som kappes og stanses til korrekt form.


Franske treskruer må forbores:. Det viser seg å være vanskelig å finne treskruer som er lengre enn 50mm. Jeg synes jeg burde ha minst 60mm lange skruer.


Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell.

Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre . Mangler: lange Velg riktig skrue: - Disse smarte skruene burde alle hobbysnekkere. SELVBORENDE: En moderne treskrue har et skarpt spor i spissen som kutter . Spiker, skruer og festemidler finnes i svært mange typer og dimensjoner. Hos MAXBO finner du akkurat det du trenger - enten du er på jakt etter treskruer , . Isola Powertekk skruer 0xmm rød.


Hjem › Jernvare Bufret Lignende Leter du etter spiker, skruer , skiver eller muttere? Hos Clas Ohlson finner du et stort utvalg med treskruer , maskinskruer, skiver og muttere til de fleste prosjekter,. NETTSPESIALISTEN FOR SKRUER OG MUTTERE. Skrue med sekskantet hode. Treskruer med sekskantet hode, lange.


Bruk av lange aksialbærende skruer i et knutepunkt i limtre har i disse . Vi anbefaler ESVE Fasadeplugg GXL eller ESSVE Ekspansjonsbolt. Luna deler assortert lange bitssett. Du får sikkert og godt feste så lenge du setter skruen på tvers av årringene og bruker lange nok skruer.


De fleste problemer oppstår når du skal skru i endeved. Pluggens geometri tillater bruk av gips og treskruer fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg