tirsdag 14. juli 2015

Hvor mye luft i traktordekk

Lite lufttrykk i åker og mye på vei om man kjører fort med tunge lass. Tapping av luft i traktordekk innlegg 5. Lufttrykk i traktordekk innlegg 10. Flere resultater fra gardsdrift. Trass i mange forsøk og mye spekulering har en i eng- og korndyrkinga ikke funnet økonomisk gangbare løsninger hvor en deler mellom .

Bruken av et dekk er med å avgjøre hvor stort lufttrykk dekket må ha. Figuren viser hva som er nødvendig lufttrykk når du kjører med plog. For lite luft i dekkene øker stoppelengden og svekker kjøreytelsen ved vannplaning. Jeg lurer litt på hva som er mest hensiktsmessig når det gjelder luftrykk ? Det anbefalte lufttrykket er nesten alltid forskjellig for for- og bakdekkene. Riktig lufttrykk i vinterdekk.


Når det blir kaldere, synker lufttrykket i dekket.

Han har jobbet mye med jordstruktur og jordpakking i sammenheng med bruk av. Dekk som har for høyt lufttrykk , lager dype spor i åkeren. Lurer du på hvor man finner riktig lufttrykk eller hva som skjer ved for mye eller lite luft i dekkene?


Hva kan jeg gjøre noe med? Men hvor mye trykk er optimalt i Birkebeinerrittet? Det er også forskjell på hva som er optimalt lufttrykk for slangeløse dekk og for tradisjonelle dekk med . Moderne dekk slites i liten grad på midten med for mye luft. Det oppgis også hvor mye luft man skal ha i dekkene hvis bilen er fullastet, noe . Bilene våre får stadig bredere og lavere dekk.


Samtidig vet vi at flere og. Er du i tvil om hva som er riktig lufttrykk for din bil? Et dekk med feil lufttrykknivå vil bli raskere slitt og kan sette din egen sikkerhet i fare.


Hvis du ikke vet hva det anbefalte trykket er, kan du finne den i bilens . Med riktig lufttrykk i dekk på din tilhenger blir du ikke bare sikrere på veien, men du får også en bedre kjøreopplevelse. Sørger du for riktig lufttrykk i dekkene, gir dette et lavere forbruk og økt sikkerhet på veien.

Lær om riktig dekktrykk og hva dekkmerkingen på bilens dekk betyr. Kontroller har avslørt at mange campingvogndekk har alt for lavt lufttrykk. Dekk på en campingvogn skal ha et lufttrykk på ca.


Trenger litt hjelp til dette. Hvor finner jeg lufttrykket for min bil? Du finner info om hva som er riktig for din bil i instruksjonsboka du har i dashbordet, eller på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg