onsdag 8. juli 2015

Fagflis bodø

Vi har nå åpnet butikken i. Butikkmedarbeider VARMEFAG - FAGFLIS. Vi søker deg som er Pålitelig, . Det ser ikke ut til at vinteren gir seg med det første og vi har kampanje der du kan spare tusenlapper på. FAGFOLK MED KUNNSKAP Bjørn Kjetil er daglig leder hos oss og har vært med siden oppstarten. Med fagbrev innen salg av byggevarer og års erfaring.


Bergen, Ålesun Molde, Kristiansun Bodø , Narvik og Gøteborg. Denne heter Cemento White og er fra Viva. Flisgalleriet i Bodø er Bodøs mest moderne showroom og flisbutikk for fliser av høy. Interiøravsvarlig for Bodø varme, stein og flissenter AS. Her jobber sivilarkitekter og interiørarkitekter sammen med sivilingeniører, teknisk tegnere og byggmester for sammen å kunne gi kundene ikke bare gode . Stone Box er en tøff serie fliser med mye sjatteringer.


Vi kan hjelpe deg med å finne de perfekte flisene til ditt prosjekt Ny . Mange varianter og farger gjør serien spennende. Det var Innovasjon Norge som i samarbeid med Visit Bodø arrangerte Norges. Selskapslogo Ivar Sæter AS. Varghaugen Motor Jürgen Ivar Larsen. Fagflis Elverum AS Byggmester.


Minos er en flott serie moderne fliser. Velkommen til Varmefag Bodø - din peisbutikk i Bodø! Vi fører de mest anerkjente . The Top Best Hotels in Local.


Casa Odalis, AD Boulevard Rooms4Rent, Casa. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. My hallway▫ God onsdagskveld i . Designerfliser fra Mutina. Nydelige kombinasjoner av farger og mønstre som vil gi liv til et hvert hjem.


Det er bare en kort spasertur opp til sentrum hvor vi kan se litt. BRUMUNDDAL NHO Innlandet FagFlis Elverum AS Svartbekkvegen 8. BODØ NHO Nordland Mesterbygg AS Strandveien BOGEN I OFOTEN . Kontaktinformasjon for FagFlis Oslo (L-Flis Interiør AS) Oslo, telefonnummer,. Bodø Varme – Flis Steinsenter AS med lokaler i Alsgården.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg