onsdag 15. juli 2015

Nye fylker i norge

Regjeringen har bestemt seg for hva de elleve nye regionene skal hete. NYE NAVN OG NYE FYLKER : Stortinget har talt. Norge til sammen ti regioner.


De nye fylkene ser dagens lys 1. Viken, Innlandet, Vestfold og . Det nye landet skrider fram.

Larvik og Lardal kommuner til nye Larvik kommune. Målet med reformene er å sette kommunene og fylkene bedre i. Tabellene opplyser også om antall mandater i de nye fylkene slik dette er . Fylkesrådene i Nordland og Troms ble i dag enige om ikke å slå sammen de to fylkene. Når de nye fylkene ser dagens lys 1. Hvilke oppgaver skal de nye fylkeskommunene ha?


I fjor vedtok Stortinget, uten å vurdere konsekvensene, at de nye fylkene skal ta over oppgavene på fylkesvegene som i dag ivaretas av Statens . Fire nye kommuner, og ett nytt fylke ser dagens lys. Sogn og Fjordane og Hordaland er blant fylkene som skal slås sammen, og.

Ekspertutvalgets forslag om å flytte makt fra stat til fylker , er et steg i riktig. The land of chlamydia, står det blant annet på de store utendørsreklamene – som er akkompagnert av vakre bilder av . Flere sentre i samme fylke. Hovedsete til det nye fylket skal ifølge avtalen lokaliseres til Skien fra 1. Med hovedsete menes fylkesordfører (politisk ledelse), fylkesrådmann . Trønderne er først ut i regionreformen som skal omdanne fylker til . Dette er et utredningsverktøy for sammenslåing av kommuner.


Nettløsningen gir oversikt over relevante nøkkeltall og utviklingstrekk. I Østfold får alle kommunene nye kommunummer fra 1. Her får du svar på mye av det du kanskje lurer på om den nye regionen. Innlandet: NTNU-effekten må utnyttes i det nye fylket , mener de fem.


I dag tok kommunalkomiteen på Stortinget og framla sin endelige innstilling til kommunereformen, melder Dagbladet. Differensiert arbeidsgiveravgift er av staten betegnet som det. Finnmark fylkeskommune foreslår at de nye fylkene gis myndighet til å . Målsetningen har vært å få på plass en kommune- og . ENIGE: Fylkestinget ble enige om hva de ønsker den nye regionen skal.


Departementet foreslår i tillegg to nye forskrifter som har som mål å sikre en forutsigbar valggjennomføring i disse kommunene og . Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag ett fylke.

To kommuner i det nye fylket blir slått sammen, og i Vestfold blir seks .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg