tirsdag 28. juli 2015

Baderomshylle på hjul

Kjekk baderoms hylle på hjul. Elegant i hvit og blank firkantet stål. Tre hyller, samt en trå hylle for praktisk oppbevaring.


Oppbevar og flytt på håndklær og toalettsaker med våre baderomshyller med hjul ! De er allsidige og praktiske, og fås i ulike designer og størrelser. IKEA - GRUNDTAL, Hylle med hjul , , Lett å flytte - hjul er inkludert.

Flyttbare hyller - lette å rengjøre. Lite oppbevaringsplass på badet? Denne trallen løser dine problemer! Tralle med to hyller og trådkurver til for eksempel hårføner, håndklær eller toalettmappe. Perfekt på badet, kjøkkenet etc.


CLAS OHLSON Toalettbørste . Selger brukt molger baderomshylle med hjul. Noe bruksslitasje, men ingen skader. Hylle på hjul i messing og marmor er så utrolig fin og annerledes.

Dette er ikke noe som alle og enhver har i sitt hjem og derfor så spennende! Hva med å lage din helt egen hylle ? Vi har fått bruke Kathrine Haugholts oppskrift. Hun har laget en røff hylle med synlige vinkler og hjul.


Kategorier: Baderom, Interiør, Møbler, Soverom. Solid tralle med ramme i sortlakkert stål og hyller i sortlakkert tre. METALL BORD PÅ HJULMED TREHYLLER LENGDE 4cmBREDDE nb.


Arne Haugan Mekanisk Verksted. No automatic alt text available. Robust hylle i matt stålutførelse med hjul og treplater. Smart gulvstående hylle i matt, sort metall.


Hyllen har fire kraftige hjul som gjør den lett å flytte på. Bruk den som ekstra oppbevaring på kjøkkenet til tingene. Bord på hjul fra LIND DNA, to hyller. Vil du dele opp barnerommet på en enkel måte, er ei frittstående hylle et alternativ.


Her er en modell, som ernoe mer enn bare hyller. Ved å montere hjul under . For dager siden - Skjær mdf-platene i passe størrelser til din hylle.

Beskjær platene med en bue på toppen, for at skilleveggen skal få et lettere uttrykk. Stuebordet har en hendig lavere hylle og står på hjul for enkel bevegelse. Oppland Gjøvik - CC martn, butikken Engler og Cowboyer har så vidt jeg vet et ammerom (lenge siden jeg har vært der nå da) Gjøvik . Casper har bordplater i en . Hver hylle kan belastes med maks. I tillegg medfølger kroker som kan belastes med maks.


Stangen kan justeres mellom 1og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg