fredag 8. januar 2016

Hvordan bli brannmann

SVAR: Hei og takk for spørsmål! Så spennende at du kan tenke deg dette! Brannkonstabel er en utdanning som man tar gjennom Norges brannskole. Enten du nettopp er ferdig med ungdomsskolen, har noen ekstra.


Det stilles ganske høye krav til å tåle fysiske og psykiske utfordringer i dette yrket, og det gjenspeiles også i . En brannkonstabel slokker branner, redder mennesker og dyr og utfører sikkerhetsarbeid.

Hvert år kjemper flere hundre om å bli brannmann i Oslo. Jeg liker den spenningen man føler før man vet hvordan det er dit vi kommer. Ordet brannmann er godt innarbeidet i det norske språk og representerer en yrkesgruppe som blir verdsatt og sett opp til i . Hva som kreves for å bli brannkonstabel, varierer fra brannvesen til brannvesen. Rogaland brann og redning IKS har følgende opptakskrav til søkere: . Brannmann i askjon God fysisk form er et viktig krav til de som vil være brannmann.


Vi har i overvekt ansatt personer med . Les mer om hvordan du kan få jobb som brannkonstabel i Asker og.

Kandidater blir valgt ut på bakgrunn av utdanning, kurs og erfaring for å komme til . Ole-Fredrik Midttveit er gjennom den fysiske testen som kreves bestått for å komme i betraktning for å bli brannmann. Brannvesenet mottar mange henvendelser om hvordan man kan bli. Det er derfor en rekke generelle, fysiske og praktiske krav vi stiller til deg som søker. En blogg som kan gi et visst inntrykk av hva som må til for å nå brannmann - drømmen!


Mange har vel hatt en guttedrøm om å bli brannmann. Yrket som brannkonstabel er i dag åpent for både jenter og gutter. Selv om det fremdeles er flest gutter . Har hørt at du må gå byggfag, teknisk . Detaljer: Sist oppdatert tirsdag 22.


Hvordan bli brannkonstabel i fremtiden? Her ser dere de krav vi stiller til søkere som ønsker å bli. Resultatene fra disse testene vil bli vurdert sammen med din søknad og CV. Fra i høst må fremtidige svenske brannmenn ta en toårig utdannelse for å bli.


Stor vekt på lovgivning samt hvordan risikoer oppfattes, vurderes og håndteres. Det er ikke fastsatt noen særskilt fagbakgrunn for å bli brannmann. De fleste brannmenn som ansettes har håndtverksfaglig bakgrunn.

Vi ansetter normalt ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg