onsdag 6. januar 2016

Haws vannkanne

Presisjonsvanning er viktig når du vanner potteplantene, da slipper . En tradisjonell vannkanne av topp kvalitet. Laget i metall med en galvanisert zink -bele. Slimcan vannkanne fra HAWS er en moderne utgave av en tradisjonell vannkanne. Den er laget i metall med galvanisert sink for å hindre rust.


Haws vannkanne Long Reach.

Denne romslige og vakre vannkannen er spesialdesignet til å nå frem over alt. Vi fører den kun i fargen graphite. Engelsk produsert høykvalitets vannkanne med års garanti. Burgunder, Granitt, Grønn.


En praktisk og vakker spray- og dusjflaske i glass og messing. PNE ESKEN OG DU SKJØNNER HVORFOR DE ER SÅ DYRE. Vannkanne med spreder, Blå, liter.


Kannen er produsert i metall med et galvanisert . En fargeklatt i stuen og fin gave.

Treverket i håndtaket er laget i hardtre fra fornybar kilde. Kan kjøpes hos Garden Living. Plantekortene på veggen kommer fra Bolina, og vannkanne og . Den har fått en hedersplass i stua.


Explore photo and video images on Instagram, latest posts and. VANNKANNER tag has shared posts. Små kule vannkanner i plast fra HAWS. Sengesett Erle fra Høie, fra 7,TO ROM.


Lampe - Turn On i forskjellige farger, 1. Lett vannkanne av plast med avtakbart dusjmunnstykke som kan oppbevares på kannen når det ikke brukes. Perfekt dusjstråle til dine innendørsplanter. Ei grei, men ikke helt perfekt, vannkanne med slank tut. Det finnes mange måter å tilføre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg