fredag 22. januar 2016

Badestol

Sørg for babyens trygghet og komfort når det er på tide med et bad. Vi har massevis av gode og sikre badestoler fra pålitelige varemerker! En praktisk badestol fra Thermobaby som lar barnet ditt sitte opp når det er tid for en dusj eller et bad.


Bebejou Aquaduck badestol. Badesetet festes enkelt til underlaget med sugekopper enten den .

Praktisk når barnet ikke har lært å sitte enda. Myk ergonomisk badestol som plasseres direkte i badekaret. Designet for barn mellom – måneder.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Sikret med sugekopper som holder setet fast på plass. Denne stolen gir god støtte og trygghet når du tar et bad eller en dusj.


Stolen har ben laget av aluminium. Setet er laget av plast, og har .

Få dine barn- og babyprodukter levert på 3-dager fra Lekmer. Altid stort udvalg i hjælpemidler og hjælpemidler hos Harald Nyborg. Badestol med mulighet for justering av setedybde. Sugekoppene i bunnen gjør det enkel.


Vi har modeller med ryg og håndtag, helt simple taburetter og løsninger som passer til dig, der har et badekar. Hvis pladsen er sparsom, har vi en badestol med . Sikkerhet og komfort i badekaret og dusjen! Denne badestolen er laget av solid kunststoff, og står trygt og sikkert ved hjelp av sugekopper.


Systemintegrering Alenti inngår i det integrerte ARJO badesystemet og kan brukes sammen med høyderegulerbare badekar i alle lengder. Smart badestol med sugekopper som fester seg i badekaret. Få frie hender når du bader babyen din med Baby Dan badestol ! Kjøp den enkelt og billig på Med24.


Simplecare Vi har badestole til badekar brusekabine samt væghængt badestol. Brugt få gange i forbindelse med brækket skinneben. BADESTOL , stabil og god kvalitet, Rektangulær badetaburet. Kan også bruges i badeværelset til stol, du kan tørre dig på efter badet.


Sædet er fremstillet i et anti-slip materiale, som giver god.

Stellet er af aluminim, sæde og ryglæn er af hårdt plastmateriale. Bade og toiletstolen er en sikker og gennemtænkt løsning for brugere og hjælpere i dagligdagen. Sensit er dansk designet og har en stor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg