onsdag 27. januar 2016

Oppmåling app

En slik app som vi bruker er Carpenter, som finnes til Android og iOS. Ta et bilde av byggeplassen, før lengde- og vinkelmål inn i bilde, notér viktige detaljer og send bildet på e-post. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about magicplan. En annen kjekk app : Send hemmelighetene dine med Confide.


Kilder: Gizmodo, Locometric).

Easy to use, useful app for an area, distance and perimeter management. This tool is helping for million people to measure their fields, mark their needed points. Telefondelen er bare en liten del av apparatet, vi snakker . Heldigvis finnes det en app som gir deg svar på slike spørsmål, og den.


Hvis du ikke er fornøyd med oppmålingen , drar du bare fingeren igjen . BlomUrbex gir utviklere kartdata og bilder for tjenester innen posisjonering og oppmåling , også til mobil. Kartdata tilgjengelig i ny app. Lurer du på grensen til naboen, godkjente.

Noen som vet om det finnes et gps program som man kan bruke å måle meter med? IKEA skal visstnok lansere en app der man kan plassere og se virtuelle møbler. Moderne verktøy skreddersydd for effektiv oppmåling.


Artiklar for APP og Temakart. Eksempel på representasjonsfullmakt ved krav om oppmålingsforretning eller andre relaterte eiendomsendringer. Last ned og utforsk Ulvik herad sin App.


Geodataavdelingen utfører tjenester innen kart- og oppmåling. For smarttelefoner og nettbrett er en app for kommunekart tilgjengelig for nedlasting via App. Ved oppmåling kartlegges, justeres, merkes, måles og kartfestes eiendomsgrenser. Oppmåling kan gjennomføres både over grenser som er . Kommunene i Indre Namdal har nå fått en kart- app som heter Kommunekart, levert av Norkart. Denne kan enkelt og gratis lastes ned på mobil . Bluetooth til en bærbar PC med ARCHICAD og en plug-in app.


Vindfinder har en grei gratis app , og en Pro-versjon som koster kroner. Navionics først med viktig oppmåling. Med app -en Min renovasjon installert på telefonen din, vil du ha tilgang til tømmekalenderen din og kan finne ut når det er tømming av de . Fra å være en sjelden luksus har smarttelefoner raskt vokst seg til å bli en hverdagslig selvfølgelighet.

Og har man først brukt en smarttelefon så . Gründere ved UiA utvikler nå en app for datokontroll av matvarer i butikk. Her i testbutikken Coop Extra Parken. Fv gründerne Kjell Hålan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg