tirsdag 12. januar 2016

Svart servant

I mange år har vi alle hatt de samme kjedelige hvite servanter. Så hvorfor ikke gi din bad et nytt liv med en smart svart servant ? En svart servant kan gi et friskt . Svart servant for plassering på benkeplate eller vegg. Servanten er designet og produsert i Italia. Designet og produsert i Italia.


Enkelt å installere for en person med . Dette vaskeservantet, laget av høykvalitets temperert glass med en gullfarget overflate, vil være et stilig tillegg til ba toalett eller vaskerom. Også tilgjengelig i fargene: Del? Produktdimensjoner (mm): 124x704x454. Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser.


Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan du søke på ulike størrelser. Underskap med delt front og servant i ekte porselen. Myktlukkende og fullt uttrekkbare skuffer.


Rette linjer og skarpe hjørner gir et moderne servantbatteri litt ekstra karakter. Baderomsmøbel med falsede skuffefronter i svart eik. En rominndelt skuff og en håndkleskuff med stålhåndtak i svart matt. Inkludert speil med belysning.


Speilskap med innfelt overbelysning. Velg mellom ulike håndtak, speil og . Les om vilkårene i garantiheftet. Beslag og fester er fullstendig skjult for at ingeting skal forstyrre helhetsinntrykket. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Det var en tid da baderommet skulle være hvitt, hvitt, hvitt. Fliser skulle være hvite , servanter og badekar var hvite, baderomsmøblene var hvite, . Valg av materialer og farger. Hill servant er produsert i sort kunstmarmor med et rustikk granittlook på utsiden.


Damixas nye dusjserie Slate kommer med svarte flater på dusjhodene, . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg