torsdag 14. januar 2016

Vaskemiddel ull

I Milo-reklamen med Kari Traa blir vi forsikret om at ull BØR vaskes med Milo,. Vi tok med oss ulltøy og vaskemidler til et vaskeri for å sette . De fleste mytene om vasking av ull stemmer ikke. Vanlig vaskemiddel inneholder nemlig enzymer og blekemiddel som kan ødelegge . Vi ser at flere lurer på om man må vaske ull med Milo, eller om man kan bruke vanlig vaskemiddel uten å ødelegge plaggene.

Derfor velger vi å dele litt. Plagget er laget av naturmaterialer i ubehandlet ull eller blanding ull og silke - fri. Rensende, pleiende og mykgjørende vaskemiddel for ull og silke.


Bruksområde: For maskin og håndvask av ull og silke opptil 40°C. Sonett oliven vaskemiddel for ull og silke, nøytral, er tilstrekkelig for vasker i mykt . Jeg må vaske en maskin med ull i dag, men milo flasken gikk i gulvet og alt rant utover. Så går det greit å vaske ullet en gang med vanlig.


Ull -klær - med eller uten tøymykner?

Vaskemiddel , tøymyner og ullvask 1. Flere resultater fra forum. BRUK SJAMPO TIL Å VASKE ULL : Det er nemlig mye bedre enn andre vaskemidler som ikke er beregnet på ulltøyet ditt. Det er mye du bør være klar over før du slenger ullplaggene dine i vaskemaskinen. Spesialvaskemiddel til lær og ull , godt ventilert og vanntett stoff,Dun, silke, fleece og pels. Vask, heng til tørk - og vær glad!


Quickstar, fosfatfritt og smørende . Lillelam vaskemiddel for ull , silke og skinnfell 5ml. For hånd- og maskinvask opptil grader. Lanullva på Ullprogram grader, med vaskemiddel for ull. Nøytralt, spesielt godt egnet for allergikere.


Er du bedriftskunde må du logge . Står jo at det er til all ull , men kjenner jeg er litt smånervøs for å vaske ulltøyet med denne. Jeg vasker ulltøy med helt vanlig vaskemiddel. Vi har laget vårt eget vaskemiddel og flekkfjerner spesielt for ull og silke.


Les mer om produktene våre og hvordan du best tar vare på ullplaggene dine her. Hvis treningstøyet ditt inneholder ull , må du bruke spesialvaskemiddel for ull ,.

Bruk et vaskemiddel som er spesielt utviklet til vask av ull og silke – som ikke . Hvis det for eksempel er fem prosent ull , skal du vaske plagget som ull. Silke skal håndvaskes eller vaskes med skånsomt vaskemiddel (for eksempel Milo) på. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


Vanlige vaskemidler er drepen for ulltøy, fordi enzymene spiser opp og sliter på fibrene. Så bruk et middel beregnet på ull , som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg