mandag 11. januar 2016

Kassasystemer butikk

I denne artikkelen ser vi på to ulike typer kassasystemer og gir noen tips. POS-løsninger kan sømløst håndtere både fysisk butikk. Ny kassalov for kassasystemer. Oppfyller ditt kassasystem krav til ny kassalov?


Lov om krav til kassasystem.

Susoft passer like godt for enkelt bruk til én butikk , som til en kjedeløsning. Er du usikker på om din bedrift eller butikk har riktig kassasystem ? Vi kan hjelpe deg å finne riktig løsning. Vi leverer alt fra det enkleste og rimeligste . En flexibel kassasystem -løsning som passer for de fleste bransjer og butikker.


Butikk - og InformasjonsSystemer AS. Trenger du et nytt kassasystem til din butikk eller lurer på om ditt kassasystem er i henhold til de nye kravene som trer i kraft den 1.

Mobile handleløsninger muliggjør at forbruker kan handle på sine egne premisser. Se noen av våre modeller her, og husk at vi leverer også bankterminaler . Kassasystemer , kassaapparat og buttikkdata. Den innebærer at alle kassasystemer som kjøpes og brukes i Norge etter 1. Dette er en liste over kassasystemer hvor leverandøren har bekreftet at. BLEKEN DATA AS, BLEKEN DATA AS, MAB BUTIKK - OG VERKSTEDSYSTEM, 7. Vi har over års erfaring.


Omega kassasystem er en fleksibel Svenskutviklet programvare med spesielt mye gode. Stor moderne butikk med alt av forbruksmateriell til kontor og lager. PowerOffice Go er integrert med flere kassasystemer.


Bransjer: Fashion i butikk. FotiHose overfører dagsoppgjør og annen bilagsdata fra ditt kassasystem ,. Overfør kasseoppgjørene fra butikken direkte til Tripletex, helt automatisk. Mange butikker ligger etter med å oppgradere kassasystemer. Våre mange fabrikker over hele verden gjør at vi kan .

Er ditt kassasystem modent for utskiftning? Et kassasystem som gir deg full kontroll over virksomheten. Enten du har nettbutikk, driver en fysisk butikk eller begge deler, er kontrollpanelet ditt på . Sharp kassasystem og Verifone betalingsterminal partner i Bergen.


Ved å integrere VIPPS med kassasystemet RSPOS kan du ta betalt for. Det er bestemt at alle kassasystemer som er i lovlig bruk i dag vil være det. For store detaljvarekjeder som har mange butikker kan det være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg