onsdag 27. januar 2016

Hårsamler badekar

En rist som samler hår og smuss fra dusjkabinetter, servanter mm. Hårsamler i hvit farge til bruk i sluk. Kan brukes i bunn av vasker og badekar. Hygienisk filter som samler hårrester etc. Brukes i bunnen av dusj, badekar og vask.


Denne er lur å ha, samler opp.

Er du plaget med hår i avløpsrøret? Med denne soppformede hårsamleren får du fanget opp hår i dusjen, badekaret eller vasken. Du slipper hår som kommer . Sluket under badekaret kommer du til ved å fjerne badekarpanelet. Monterer du en hårsamler i dusjen, som du renser jevnlig, slipper du noe . Interform produserer badekar og massasjekar. Vi er og eneleverandør av MicroSilk i Norge.


Norske kvalitetsprodukter og italiensk design. Sluk og slukrister Bufret Lignende Kjøp Sluk og slukrister i nettbutikken.

Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Skreddersy din egen dusjløsning. Uansett behov eller størrelse på baderommet, så har VikingBad en dusjløsning for deg. Vårt store utvalg av kabinetter, . Mangler: hårsamler nyttig.


Praktisk hårsamler :) Den stopper. Når du skal velge dusj og badekar er det viktig å planlegge størrelse,. Sorter etter: Posisjon, Navn, Pris. Spørsmål: Steamdusj med badekar.


Sluk, rist, hårsil, avløpsarmatur, utløpshus og vannlås - alt fra vvskupp, Norges største nettbutikk for vvs-utstyr. Oppbevarer du tøy i bunker kan det føre til at støv og hår samler seg. Fjerner du derimot tøyet med det samme og setter skittentøyskurven vekk, . Akkurat her får du faktisk to stykker til kroner – en til badekaret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg