tirsdag 12. januar 2016

Dobørste refill

Dobørste , refill , fra Iris Hantverk. Laget av oljet bjørk og polypropylen. Refillen er laget av svart plast og monteres . Ting fører toalettbørster og har et stort utvalg andre baderomsartikler.


Børstehodet er enkelt å skifte, da det er skrudd fast i børstestangen.

Refill børstehode til Vipp 1 toalettbørste. Hos oss finner du flere typer toalettbørster. Vi har alt fra den mest vanlige modellen i plast til modeller med mer påkostet design og materiale som . Skriv den første anmeldelsen. Har lyst til å skifte ut børstehodet på dobørsten , men vet ikke hvilken type det er.


Så kan jeg bare kjøpe en og regne med . Profile toalettbørste refill refill børste.

Mellibi toalettbørste, hvit – Kähler. Elegant og stilfull toalettbørste i fargen sort. Passer perfekt inn på badet. Høyden på toalettbørsten er 43cm.


Har en sånn dobørste der jeg skrur av nederste delen og disse fåes. Designet av Norm Architects. Til denne kan du få kjøpt ekstra børster. Mål H35cm, Diameter 10cm. Vipp toalettbørste er en raffinert nødvendighet på baderommet.


En silikonring på toppen av toalettbørsten gir lufttett lukking, mens den ekstra vekten på basen . Holder for veggmontering finnes. Toalettbørste – refill Hvit manufacturer logo. Man kjøper refiller som man setter på pinnen Pinnen må oppbevares mellom. Vi fikk VIPP- dobørste til jul, og den får man kjøpt ny børste til . Her får du miljøvennlige alternativer til rengjøringstilbehør, som f.

Artikkelnummer:64-IBK73-1-. Og kaste en dobørste er akkurat det produsentene vil så klart. Bruk den godt flere ganger med nytt vann, så blir den stort sett så ren som en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg