mandag 18. januar 2016

Øl tappekran til bord

Vanlige ølkraner tillater 8-øl i minuttet, mens Bottoms Up har vært oppe i. Oslo har endel bord innerst i lokalet med egen tappekran i taket. Morsomt opplegg der man har tappekran på hver bord slik at man kan tappe egen øl. Vi fikk diverse tsjekkiske forretter som var OK, . Smøremiddel til tappekran - Tapptårn og kraner - Ølbrygging.

Når du drar glasset av tappetappen forsegles bunnen ved hjelp av magneten. Ingen lekkasje - intet søl. Bare godt, raskt og effektivt servert øl. Etter en tøff kamp mot paragrafer og Hvaler kommune får Sand Marina servere gjestene øl fra egne tappetårn på bordet. Og at du ønsker å by gjestene dine på en kald øl til middagen.


Ting fra Torget, ' tappekran ', Torget. Nordic Beer Tap bruker Ultrasonic teknologi som gir ølet den . Intertap forward sealing tappekran med flow control av 3rustfritt stål.

Lik Perlick, men med et nytt, patentert design som hindrer lekkasjer. De resterende valgene skal være varierende fra bord til bord , eventuelt hvor. Etter liter øl så er man som regel på en snurr uansett). Tappetårn til bruk for liters fat.


Ved kjøp av fat eller mer lånes . Smart kran med Gardenakobling. Bøtta må stå på kanten av bordet nå. PRAHA (VG) Her kan du tappe ditt eget øl - og konkurrere med.


Ræstad (24) og Astrid Teigland (29) har han tatt plass rundt bordet på PUB, . Det er for å fylle øl i sylinderen, ikke koble til fat eller lignende. Det er forskjell på å tappe øl fra et tappetårn og å helle øl fra en flaske. Glasset kan stå på bordet eller du kan holde glasset i den ene hånda . Mat og drikke: Jeg vurderer å anskaffe meg en tappekran for personlig bruk.


Og ølet får en jo tak i Hansabutikken på 50-liters fat! Et prydelig tårn med tappekran slik at alle kan servere seg selv når de vil ha påfyll!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg