onsdag 27. januar 2016

Rundt speil med skinnreim

Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser. Flott design, store og små. Et stort, rundt speil med skinnramme og stropp til oppheng. Golden Frame speil rundt , gull. Her har vi samlet en rekke ulike varianter – både store og små som er praktiske og dekorative .

Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Speilet har et tidløst og moderne design som passer i ethvert hjem! Pynt opp hjemme med et ikonisk rundt speil med metallramme.


Se også våre stilige speil i rekved. Ikonisk rundt speil med metallramme og lærrem. Et rundt speil er som et smykke på en vegg . Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni.

La deg inspirere og mellom alle våre speil her. Rundt vintage speil med brun plastramme. Merket bak med Made in Denmark. Gi hjemmet nytt liv med et vegghengt speil med rem i lær-look. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil.


Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du . Anbefalte Elementer og Ideer Bufret 12. Muligens er mange ha trodde det Rundt . Se Ting sitt store utvalg av speil. Speil med eiketre – Rask hjemlevering.


Ulike størrelser og former. Legg i ønskeliste Sammenligne. Få inspirasjon fra vårt brede sortement innen speil i alle stilarter til rabattert pris. Knall tøft rundt gullspeil med skinnreim.


Slik gjør du: Lag speil med ramme på 1-2-3. Vi har pusset opp hjemme, og fikk en utfordring rundt sikringsskapet i entréen.

Statens vegvesen er i gang med å planlegge . Stort, trill rundt speil hos Hanna Wessman. Her er et bilde fra den forrige leiligheten min på 37 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg