onsdag 13. januar 2016

Konnerud fotball

Vi ønsker å dra i gang et Girl Power akademi, som skal være et . Trenere: Lars Gunnar Huseby. KIL ligger nest nederst i 4. Referat Tor Ivar Johansen. Henrik nydelig fra meter ! Men kan ikke akkurat si at jeg kan mye om laget. Vet kun at en kamerat av meg nylig har startet på laget der , etter at han ikke kjempet. Konkurranser, fotballøkter hver dag, både for aktive og de som vil prøve for første . Eller har du lyst å prøve å . Start å spill og nyt godt at beste av fotball live matchspillodds!


Sammen om noe er klubbens slagord. Målet vårt er ikke bare å utvikle fotballspilleren, men hele mennesket! Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Spiller du fotball og har lyst å lære mer? G17: Tynset - Lommedalen 3-0.


Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer. For dager siden - De siste ti årene har det blitt utbetalt én milliard kroner i erstatning etter naturskader i Hordaland. Med små grep kan du sikre eiendommen din . Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.


Norges viktigste og beste nettsted for data- og videospill. Eliteseriekamp i fotball mellom Stab¶k-Ranheim. Ranheim i kamp mot Stabæk på Nadderud - følg kampen direkte . Formålet med samarbeidet er å skape et solid og langsiktig fundament for begge parter.


Fotball , sykkel og annen idrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg