fredag 8. januar 2016

Hva er herdet glass

Felles for dem er en forutsetning for en glassløsning som har større motstand mot temperatur og trykk enn . Herdet glass kan benyttes til mange forskjellige formål. Med herdet glass kan du trygt skape interiør og eksteriør med fri gjennomsikt og slippe inn rikelig med dagslys samtidig som sikkerheten ivaretas. Prosessen styrker glasset og endrer måten i hvilken den bryter.


De resulterende egenskaper gjør . Det pulveriseres når det knuser, minimal fare for personskade. Ved en varmeprosess med kontrollert avkjøling kan glass herdes. Glasset tilføres kontrollerte spenninger. Når glasset knuses, sprekker det i tusen småbiter, det vet alle som har mistet et . Og det faktum at det er herdet glass gjør at det eksploderer, og ikke går i. Per Lie, varehussjef ved Bohus, innrømmer at han ikke vet hva. Vi bruker herdet og laminert glass i vårt stolpefrie rekkverk.


Produktteknisk skiller vi mellom fire forskjellige typer sikkerhetsglass;. Dersom glasset beslastes, granulerer det i mange småbiter, noe som gjør . Herdet sikkerhetsglass granuleres i tusenvis av små og ufarlige biter. Dette er gjort ved å se på materialegenskapene, hva slags.


Tabell – Maks tillatte spenninger herdet glass. Hva var glasset originalt til? Hvis det originalt var en hylleplate fra nyere tid er det helt naturlig å anta at det er herdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg