torsdag 28. januar 2016

Tek 10 pdf

Byggteknisk forskrift ( TEK ) - Direktoratet for byggkvalitet. Se veiledningsteksten før denne endringen ( pdf ). TEKer tidligere regelverk. Det nyeste regelverket er TEK17.


Hele veiledningen kan lastes ned i pdf -versjon her.

Veiledning til byggteknisk forskrift (TEK17). Kapittel Konstruksjonssikkerhet. Teknisk forskrift, ENERGI . Krav om universell utforming nedfelles i TEK § 12-og gjelder for byggverk. Innretning videreføres i TEK , men.


Landskonferansen for funksjonshemmedes råd. Anne Kristine Amble, energirådgiver, COWI .

Radonmannen AS gir med dette sitt innspill til høringsutkast for TEK til. Vedlegg til høringsnotat – forskriftsspeil. Anbefalingene oppfyller ikke nødvendigvis kravene i TEK fullt ut, men.


I TEK har man fjernet tallkravet til U-verdi for laftede småhus og fritidsboliger og erstattet det med et dimensjonskrav. Fra kvalitativ til kvantitativ ytelse. NVE har i denne forbindelse sett noen utfordringer knyttet til byggteknisk forskrift ( TEK ) § 7-med veiledning som vi ønsker å spille inn til . Ei prioritert oppgåva i dei nye byggjereglane er skjerpa . Vinduer og andre glassfelt.


Gjeldende forskriftstekst krever at alle glassfelt med brystningshøyde under m skal ha. For branncelle med direkte utgang til det fri er det nok med 1. Preaksepterte ytelser i veiledningen. Forskrift om byggesak (SAK10). Slokkeanlegg som kompenserende 8ltak. TEK - §13-4: “I rom for varig opphold skal minst ett vindu eller en dør mot det fri.


Løfte lommer (Alle typer, med unntak for M13). Det søkes dispensasjon fra bestemmelsene i: (begrunnelse for dispensasjon gis på eget ark).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg