fredag 30. desember 2016

Badekar for to personer

Sparmax har Norges største utvalg av badekar til markedets beste priser. Vi har også stort utvalg av kombinasjonsløsninger av badekar med dusj. Høyde: 6mm (opp til karkant). Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den . Takket være trapesformet design tilbyr Paiova på mer plass og nytelse.


Kan leveres som person badekar eller personer ved siden av hverandre.

Vi har et stort utvalg badekar , med og uten massasje. Velg selv om du vil ha badekaret frittstående, mot hjørne, rett . Bufret Nettbutikk med hjørnebadekar og asymmetriske badekar for hjørneplassering. Familievennlige kar med god badedybde og plassbesparende form. Her finner du vårt utvalg av badekar og massasjekar.


Du kan bruke valgmulighetene for å filtrere produktene i oversikten slik at du kun ser de badekarene . Akkurat nå Høstkampanje med. Er det vettug plass til to normale personer i et badekar på 150x150cm ?

Tenkte stappe inn et litt større på bunkersbadet i kjelleren, så vi får litt . Se vår nettbutikk og sjekk ut vårt store og spennende utvalg! Mange størrelser og utforminger! Vi leverer raskt og enkelt over hele landet! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Frittstående badekar Mai for laget av super materiale Monolitten, sjekk ut karet her. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Våre behandlinger i badekar av tre. Vi utfører alle bad i kombinasjon. Badekaret er laget i Italia. Prisen for en person er 3Euro og for to personer 5Euro for minutter.


Stort udvalg af badekar til to voksne eller - småbørn. Se pladsbesparende badekar med plads til lange ben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg