mandag 19. desember 2016

Vedstativ utendørs

Wood Rack 3holder veden din pent på plass. Den stødige strukturen er designet slik at stativet holder veden unna bakken og borte fra fuktighet. Utendørs vedstativ for tørr og godt ventilert oppbevaring av vedkubber året rundt.


Veden ligger over bakkenivå vekk fra fukt og småkryp, slik at . Det er enkelt å bygge et vedstativ , så slipper du at veden ligger og flyter.

Vedstativet gjør det enkelt å stable. Stilrent vedstativ i jern til oppbevaring av ved til pynt, eller keramiske vedkubber brukt i biopeisen. Kløyv, stable og få ut maksimalt ut av vedfyringen i vinter! Justerbart vedstativ i pulverlakkerte stålrør. Jeg har laget et vedstativ , som både er smart, billig og lett å lage.


Stativet består av “skillevegger” av rør, som er montert i hull i tverrstivere av . Vedlagringsstativ fra Wolfcraft. Plastføttene gir lufting også av det nederste laget.

This Pin was discovered by Susanne Lindqvist. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Her finner du geniale og stillige produkter til å lagre ved ute eller inne. Ved utendørs oppbevaring elimineres risikoen for innvendige råte- og . Du trenger ikke bruke penger på et vedstativ. Du kan heller snekre ditt eget som står på murblokker.


Dette ved-stativet med en rektangulær form presenterer en ideell løsning for pen oppbevaring av ved. En base er inkludert for ekstra stabilitet og ryddighet. Et robust vedstativ som enkelt monteres opp og som rommer mye ved. Dette lagringssystemet fra Wolfcraft er ideelt for utendørs bruk og vil holde veden tørr. Hjørnefeste til utelykter.


Gjør slik at en kan feste en utelampe på ett hjørne. Handle innredning fra Röshults online hos Room21. Leveringstid 2-dager – Enkel og Rask!


Du kan selvsagt lage vedstativet med kun takpapp på taket, om du ikke vil ha torv. Lagerstatus: Ikke i Lager. Et unikt møbel og en spennende måte å oppbevare ve eller andre ting i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg