fredag 16. desember 2016

Strømforbruk varmtvann

I Norge bruker vi mye strøm på romoppvarming og varmtvann. Men hvor mye bruker vi egentlig i andre apparater i husholdningene? Har du PlayStationkoblet til nettverk? De fleste kan redusere forbruket av varmtvann betydelig med enkle grep, ifølge eksperter på.


Les også: – Bruk denne og spar strøm. Strømforbruk og strømsparing - Skaff deg oversikt over forbruket ditt - da kan du også spare.

Dette påvirker strømforbruket. Og Mathisen har et poeng, varmt vann har en tendens til å tørke ut hud og hår. Oppvaskmaskinen bruker kun varmtvann i spesifikke deler av . Under ser du totalfordelingen: prosent - . Nå kan du selv beregne hva du forbruker av strøm med forskjellige varmtvannsløsninger til din bolig.


Dyrest blir alltid den tradisjonelle varmtvannsberederen . En fjerdedel av strømforbruket går til varmtvann. Sunde peker også på at mengden varmtvann som produseres per minutt vil være for lav.

Jeg har en 2liters bereder og synes det går merkelig mye strøm i huset. Ekstremt høy strømregning innlegg 22. Strømregning - 30kvm innlegg 13. Generelle spørsmål om strømskap og forbruk innlegg 27. Flere resultater fra freak.


Hvor mye koster varmtvann? Teknologi og vitenskap › Energi Bufret Lignende 31. Spørsmålet mitt er: Hva koster det for literen med varmtvann ? Man sparer ikke strøm på å slå av en VVB hvis men er borte en helg, da blir . Har målt strømforbruk rundt omkring, vask, varmtvann , tørketrommel osv. LES OGSÅ: Så stor varmtvannsbereder trenger du. Wh), med energiforbruket til andre ting som bruker strøm i hjemmet.


Andelen til varmtvann avhenger av hvor som bor i huset. Da forutsetter vi at strøm brukes til oppvarming av huset. Brukes andre kilder, blir . Eldre varmtvannsberedere trekker mer strøm enn nye - og du kan spare opptil prosent på å bytte til en ny modell. I snitt går prosent av .

Vanlige husholdningsapparater bruker ikke så mye strøm. Hvis man vil spare et betydelig beløp anbefales det å starte med oppvarming, varmtvann og belysning. Det er høst og det nærmer seg årstiden hvor både strømforbruk og strømpris går opp. Han peker dessuten på at vi bruker mye varmtvann. For det første viser testen at de ulike berederne har overraskende ulik evne til å utføre sin første hovedoppgave – det å produsere varmtvann.


Vil du spare strøm og redusere strømregninga di, er det bare én ting som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg