mandag 19. desember 2016

Badevekt jula

Elegant glassvekt med digital vektvisning på en stor og tydelig LCD-skjerm. Fire separate sensorer sørger for at målingene blir nøyaktige. Slank badevekt med fire separate sensorer, mm herdet glass og tydelig LCD- skjerm som viser vekten. Vekten aktiveres og slås av automatisk, og gir alarm ved.


Pålitelig personvekt med fire separate sensorer, mm herdet glass og en ekstra stor LCD-skjerm som viser vekten.

Brukervennlig personvekt som aktiveres når du stiger opp på den. Bosch baderomsvekt har XXL-display. Plassbesparende, tynn personvekt av temperert glass. Med automatisk start og fire separate sensorer for et presist måleresultat. Funksjonsrik personvekt som viser vekt , BMI, kroppsfett og kroppsvæske i prosent på et tydelig display.


Utstyrt med stålflate i glass, ti lagringsplasser og . Klassisk vekt med mekanisk vekt og analog vektvisning.

Elegant badevekt som både estetisk og arealmessig tar liten plass! Vekten vises på en LCD-skjerm og fire separate sensorer ser til at målingene er nøyaktige. Personvekt som måler vekt , BMI, kroppsfett og væske i prosent samt anbefalt kaloriinntak.


Ståflate i glass og automatisk avstenging. Smart personvekt med Bluetooth, slik at du kan se verdiene dine på smarttelefonen din. Måler vekt , kroppsfett, væske, bein- og muskelmasse i prosent samt . Fra klassiske badevekter til smarte analysevekter.


BadevektStyling og Velvære. I vårt utvalg av personvekter vil du finne modeller med forskjellig design og en mengde ulike funksjoner. Mange går til innkjøp av ny badevekt i januar.


Det finnes også Priser fra butikker. Specs: BMI, Vekt , Fettprosent, Vannprosent,. Vi tenker oss at en personvekt viser feil vekt. Hun trodde hun var kg, stakkars, men har gått litt opp i jula.


Sammenlign badevekter og se hvilke som er best i test.

Den er solid bygget og måler vekt , BMI, fettprosent og vann i kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg