mandag 26. desember 2016

Foma 925

FOMA 9en av markedets kraftigste maskiner for enfas strøm. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Har stått på lager mesteparten av tiden. Fuglekvitter er vel og bra og et sikkert vårtegn.


Det er det også når høytrykksspylerne starter opp og feier unna vinterens etterlatenskaper. Det er vel noen tråder om høytrykkspylere her på forumet, så lager en til.

Finner du ikke den manualen du leter etter? Hot line bruker bajonettkoblingen til Foma! Passer også Kränzle-maskinene.


Gratulerer med din nye FOMA høytrykksvasker, den vil forenkle rengjøring av bil,. Praktisk måleenhet på siden av flasken gjør det enkelt å beregne blandingsforholdet i beholderen. Ukebladet har testet to av Kärchers modeller og to andre fra Foma. Sistnevntes modell 9, en av de kraftigste på markedet, kommer best ut. Min foma fikk frostskade,noe alle vaskere får hvis man slurver med vinterlagring.


Buy AXS communication cable data transmission cable FOMA AS- 9: Handlebar Accessories - Amazon.

FREE DELIVERY possible on eligible . Høytrykkspistol MV9med servo- avtrekk og svivel med. CTBRoller er en profesjonell gulvvaskemaskin fra IPC Foma. Den er enkel å bruke og lett å . Til høyre finner du FOMA 9manualen. Hvis du har noen spørsmål om ditt Trykkvasker vennligst la oss høre det nederst på siden. Free delivery on eligible orders of £or more.


Produkt informasjon: Med 1bar maks. Foma tilbehør høytrykksvasker. Tilgang til reservedeler er hovedgrunnen til at jeg bytter . It expanded by just percent in the year after Mubarak was toppled and 2. Like for like, the Lumia 9. Valgfri montering av innsuging, 360°.


Montering av utblåsning, Fast mot høyre. Digitalt display: Ja Motorgaranti (år): 6. BAJONETTSAGBL S925VF METALL A5. Skumkanon med kobling til Foma-proff og Kränzle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg