torsdag 15. desember 2016

Lampe våtrom

Riktig baderomsbelysning handler om sikkerhet, funksjon og design. I våtrom stilles det ulike krav til konstruksjon og plassering av lamper og belysning. Se vårt utvalg av taklamper til bad og våtrom her.


Badet er oppdelt i soner, og hvor lampene kan brukes avhenger av IP-graden. Alle lamper du finner her er. På vegglamper og frittstående utelamper avbefales minimum IP44.

På bad og andre våtrom er kravene avhengig av hvilken sone lampen skal monteres i. Hvilke lamper kan brukes på baderom og hva bør du tenke på? Fordi badet er et våtrom , er det også strengere tekniske krav til belysningen du bruker her. Er det noen spesielle krav til lamper brukt på våtrom ? Jeg må bytte ut taklampa på badet mitt og lurer på om jeg må velge en baderomslampe . For å lyssette et bad kreves det riktig tetthetsgra slik at lampen tåler fuktigheten som oppstår i et våtrom.


Vi har en rekke trendy baderomslamper her. Trenger du en funksjonell og stilig lampe på ditt baderom?

For våtrom - LED vegglampe Montur S. Det fins derfor egne forskrifter for installasjon av lamper på våtrom , og dette er noe en elektriker må ta seg av. Bli klokere på lamper til speilet og LED muligheter til ditt baderom. Det er viktig, da baderommet er et våtrom , så les igjennom reglene før kjøp ellers er du . Sortimentet vårt omfatter lamper du kan . Lampe med innebygd LED-belysning.


NORTHLIGHT DOT dimbar tak- og. Når du velger baderomsbelysning må du tenke på soneinndelinger på våtrom. LED lampe for montering på Saxe speil eller speilskap. En del av serien fra Saxe Bad. Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark.


Stort utvalg av vegglamper til baderom og våtrom. IP- godkjent for våtrom. Få et herlig lys med flotte baderomslamper til enhver pris.


I den delen av badet som ligger i område må du gjerne sette opp en vanlig lampe som ikke er godkjent til våtrom. Det betyr blant annet at du . Nå er modellen laget i en våtromsversjon, hvor den .

Du får bedre belysning ved speilet om du har en lampe på hver side. Det stilles strenge til elektroinstallasjoner i våtrom , og ikke uten grunn. Siden det er snakk om et våtrom , er det strengere krav til elektriske installasjoner her. Vann minsker den elektriske motstanden, så det er større risiko for ulykker i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg