onsdag 28. desember 2016

Bluetooth høyttaler test 2017

Trådløse høyttalere kan være praktiske å ha både hjemme og på farten. Illustrasjonsbilde: Audio Pro) . God ly lett å ta med seg, enkle å bruke. Bufret Lignende Tester av høyttalere.


På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller på nett. Utrolig mye lyd i en liten forpakning Fra tek.

Ta med en trådløs bluetooth høyttaler i hagen eller på stranda? De trekker litt for bluetooth som eneste tilkobling, . Vår favoritthøyttaler for stranden har blitt enda mer robust og mer praktisk å bruke. Tivolis første bærbare høyttaler mangler litt på å bli så festlig som forventet. Det vil si en batteridrevet, trådløs høyttaler som er såpass liten at.


Og de fleste støtter i dag Bluetooth -overføring med bedre lydkvalitet enn . De spiller forbløffende stort og tøft, og leverer et varmt, fyldig lydbilde med mer dypbass enn de fleste er vant til fra små høyttalere. Den komplekse perkusjonen. Alle høyttalerne i testen viser seg å tåle vann.

De kan til og med ta seg en dukkert ned til meter. Ingen av produktene kommer veldig dårlig ut, . Høyttalere er igjen den største produktkategorien i kavalkaden – og den som utløser flest priser. Fyldig lyd og dyp bass krever høyttalere av en viss størrelse. UE Wonderboom bærbar høyttaler - Best i test (Tek.no) Bærbar Bluetooth høyttaler.


I denne testen tar vi for oss seks forskjellige bluetooth høyttalere. TEST : Sonos One leverer klassens beste høyttaleropplevelse. Av Martin Kynningsrud Størbu, 18.


Bluetooth - høyttaleren for deg som vil ha både massevis av god lyd og elegant, brukervennlig design. Flere av høyttalerne fra Geneva er også BEST I TEST i flere magasintester som er gjort de siste årene. Denne kan også kobles til via Bluetooth.


Med gulvstaående høyttalere kan du få meget god ly uten nødvendigvis å betale de aller. Vi tester PC- høyttalerne som lover å levere skikkelig hifi-lyd på skriverbordet. Bluetooth blir mer og mer vanlig, er det også flere av våre testmodeller som . KEF lanserer en mer eksklusiv utgave av sin trådløse streaminghøyttaler Muo. Beoplay P- den taktile bluetooth -spilleren. I detta test för Bluetooth -högtalare tittar vi närmare på de bästa.


Lydkort og PC- høyttalere : Det har ikke vært et norsk. Grovemade Walnut Speakers: Ikke en eneste Sound Test å finne, bare.

Blir å prøve ut Allaire Bluetooth Speaker Pair, med Razer Leviathan Soundbar. Gennemgang af de bedste og mest testvindende bluetooth højtalere på markedet nu . Sonos Play:er den minste høyttaleren til Sonos og er rett og slett et multiroms- kinderegg. Bluetooth er en annen ting som kunne vært kjekt på Play: men det . Med Bluetooth innebygget kan du skifte fra favorittprogrammet ditt på. Noen kan også kobles trådløst sammen med andre høyttalere , slik at man kan høre den samme musikken i flere rom.


Test av ni bærbare strømmehøyttalere som tåler en støyt. HX XSUV BT Vant soleklart Dinside sin Test av Hoverboard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg