tirsdag 27. desember 2016

Topptur lier

Lier har fantastisk fine og varierte turmuligheter! Foruten Gamle Drammensbanen , Lierbanen, lett fremkommelige grusveier i markaområdene og andre . Turene går på dagtid i flotte turområder i Lier og omegn. Her kan du bli kjent på nye stier og med nye mennesker.


Du får frisk luft og god mosjon. Bli med små og store, ta med .

På turen videre tar vi en avstikker til den eldgamle Sø(r)setra som de fire Sørsdalgårdene i Lier brukte. Ser du godt etter, kan du finne tuftene etter fem seterhus i . Turen går gjennom kommunene Nedre Eiker, Lier og Drammen. Topp7Turen som er på rundt km, har start fra Bjørkedokk i Nedre Eiker, går over flotte . Enkel topptur med flott utsikt over Lier. Hørtekollen ( 4m.o.h.) med start i boligfeltet Fagerliåsen.


Navn, Turer i snitt, Turer totalt. Den er på omtrent 15km, og gå fra Eiksetra, Lier til Bragernes Torg.

INSTAGRAMKONKURRANSE Ta bilder . Barnas turlag i Lier arrangerer topptur til Storsteinsfjell søndag 27. Bål blir fyrt opp underveis. LIER : Siden årets arrangement faller på en søndag, og det er Friluftslivets år, oppfordres det til å snøre på seg gode sko og sette kursen mot . Kom seg til topps – vant trekopp. Neste topptur går til Storsteinsfjell søndag 10.


Da får de følge av ordfører Helene Justad og koret Vice Versa som skal holde en . Trollakyrkja - Topptur fra Maudal Glad i utsikt, frodige lier og urørt natur, men også stigninger? Da er turen til Trollakyrkja noe for deg! Faureknuten - Utsiktsrik topptur via Grolidalen.


DRAMMEN: Lørdag neste uke starter årets lengste topptur i Drammen. Det flotte høstværet ser ikke ut til å ta slutt, så jeg hadde planlagt å ta en liten runde for å bestige følgende topper: Brennåsen og Vardåsen i . Lier , og som ender opp på Bragernes torg, i likhet med topp 7. Topptur var denne gangen lagt til Rosthaug og omgivelsen rundt,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg