fredag 23. desember 2016

Insektgardin unoplissé

Enkel tilpasning og montering. Tar lite plass og er diskret. UnoPlissé leveres med plissénett (foldet), og ramme i. Insektgardin for vindu med plissenett. En flott og effektiv insektgardin som holder insektene ute. Gardinen er i børstet aluminium og i fire ulike størrelser.


INSEKTGARDIN UNOPLISSE 83X155. Leveres med rammeverk i børstet aluminium. Skyves til åpen eller lukket posisjon eller til delvis åpen posisjon for dekor. Kombinasjon solgardin og insektnett. Products without images have been hidden.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Dør: Innsektgardin unoplissé til dør, hvit: Bredde inntil 1cm. Forhandler er ikke ansvarlig for legging av ødelagte bord. Myggnettsdør med plissert myggnett der myggnettgardinen er montert i en kraftig aluminiumskarm som enkelt kan . Det var KH M, der fandt denne pin.


Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Oslo, Trondheim, Stavanger, Stjørdal,. Denne magiske myggnettingen er perfekt fordi man kan ha døren åpen for å nyte det gode været, uten at mygg, veps .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg