fredag 23. desember 2016

Brikker til glass

Et gryteunderlag eller en glassbrikke beriker bordet både til hverdags og fest, . Hos Kid finner du tidløse bordbrikker til hverdag og fest. Velg blant mange ulike modeller. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Beskytt og dekorer bordet med våre kuvertbrikker og spiseunderlag!

Hos oss finner mange mønstre og farger til bordet. Vi har til og med stolputer. Oppdater borddekningen med nye spisebrikker og glassbrikker. Du kjøper enkelt fine glassbrikker og bordbrikker i butikken vår på nettet.


KitchenTime selger bordbrikker fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Kjøp glassbrikker i nettbutikk Norge.

Glassbrikker med inngravering blir en flott innredningsdetalj på bordet. Graver inn etternavn, bokstaver, initialer eller noe . Brikker til glass med motiver fra varmere strøk. Pynt bordet med en vakker og funskjonell brikke , du har mange å velge imellom. De aller fleste av våre glass og serviser tåler både oppvaskmaskin og.


Bordet gjør seg ekstra godt med bordbrikker, samtidig som de også beskytter bordet. Bordbrikker og underlegg er en enkel og prisgunstig måte å . De vakre og rustikke glassbrikkene fra Zone gir ditt bord et elegant utrykk og skåner samtidig. Materialet skifer er rått og elegant på samme tid. Design enkelt dine personlige drikkebrikker med dine egne bilder.


Uansett om du velger ett eller flere motiver, får det moderne . Lag bord- brikker til glass rimelig og enkelt! Til brikker brukte man det man hadde, som stein og perler. De fineste folkene hadde brikker av glass og keramikk.


Her er brukt gule splitterter og grønne linser.

Baby Shower Tilbehør - Dette er en morsom måte å få i gang samtalen på! I dette settet får du ulike brikker til å sette under glassene, og hver av brikkene har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg