onsdag 7. desember 2016

Traktordekk dimensjoner

Min frustrasjon bunner i at jeg ønsker å sette tvillingdekk på traktoren min, hvis dekk dimensjon er 14. Så jeg søker etter dekk med disse . Omregningstabell for dekkdimensjoner innlegg 3. Traktordekk og rulleomkrets innlegg 7. Dekktabell ulike dimensjonar innlegg 25.

Flere resultater fra gardsdrift. Norgesdekk er importør og grossist av dekk og felger. Vi vet hvor viktig det er med riktige dekk for god avling! Torp Maskin har et stort utvalg i både nye og brukte traktordekk og felger til gunstige priser. Et fantastisk flerbruskdekk som kan seipes og pigges!


Kommer i en lang rekke dimensjoner - les alt om . Vårt utvalg av merker og dimensjoner av traktordekk , landbruksdekk og andre dekk til landbruket sikrer deg riktige dekk når du trenger det. En av verdens største traktordekk leverandør BKT er på tilbud hos oss!

Utvalget strekker seg langt utenfor kampanjen som vises her! Ta kontakt for flere priser. Jeg ser innimellom her at det kommenteres dekk og dekkdimmensjoner. Les mer om forklaringen på merking av dekk , dimensjoner og tekniske spesifikasjoner. Har du et dekk med VF, som betyr Very improved flexion, foran dimensjonen , tåler dette hele prosent mer enn tradisjonelle dekk.


Det forteller hvilken type dekk din bil skal ha. Blant de godkjente dekkene kan bileieren finne dekk som er mer komfortable. Fulda- dekk er de eneste dekkene for den smarte kjøper. Finn dekk til ditt kjøretøy.


Dekk og biler med firehjulsdrift kan være utfordrende. En del biler er ekstremt vare på riktig rulleomkrets og riktig dimensjon etc. Velg alle som passer for ditt kjøretøy for å få best mulig tilpasning, eller bla i vår komplette MICHELIN . Et dekk er en del av hjulet på biler, motorsykkel og mange andre kjøretøyer.


Det er en relativt myk, sirkulær boks fylt med luft under trykk, montert på en felg av . Mitas og Bridgestone lanserer VF- dimensjoner. IF- klassifisert dekk (Improved Flexion) prosent mer kapasitet. Felg med dekk produsert før 1.

Listepris Listepris KUNDEPRIS. Vianor AS Steinkjer har sju fast ansatte, og leverer dekk til både. Vi har traktordekk i alle vanlige dimensjoner på lager, sier Kristian Myrvold. Til å begynne med blir det lansert seks dimensjoner (tre par) som kommer i salg i 4. Ytterligere tre dimensjoner vil bli tilgjengelig i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg