torsdag 8. desember 2016

Tønne til regnvann

Se det store online utvalget av Kompost og regnvann hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Kompost og regnvann her.


Oppsamling av regnvann til bruk i hagen etableres ved å koble takrenne til en tønne eller en tank, hvor regnet samles opp. Fra tønnen etableres overløp til . Her har valget falt på en eiketre- tønne , som glir naturlig inn i resten av hagen.

Plantene i hagen er glade for det myke, kalkfattige regnvannet. Hos oss finner du tønner i stål og plast. Vi har ståltønner til brandfarlig avfall og vann- og plasttønner med lokk. Alltid fri frakt og års garanti.


Sett den under takrennen for å samle regnvann , eller fyll den selv. I bunnen monteres medfølgende tappekran, i toppen er det et lokk. Axleys sammenleggbare vanntønne har en rekke finesser som både du og hagen kommer til å like.


Lokket åpnes og lukkes med . Regnvann er bedre enn vannet fra springen fordi det er riktig.

WHISKEYTØNNE : Grønnsakene får regnvann fra en gammel whiskeytønne. Finn samler selv opp regnvann i tønner som han bruker til å vanne plantene med. Han setter tønnene i sola slik at de blir varmet opp av solen. Samler du regnvann til hagen i tønner ? Ha alltid lokk på tønnene ! Jeg hadde ikke det, og det holdt på å gå galt. En sikker og miljøvennlig måte å samle regnvann på.


Leveres med et barnesikkert lokk og kran. Tønne til å fange opp regnvann. Plastfat selges kan brukes til flytebrygge, samle opp regnvann , renkjøre.


En som bor litt oppe i en dal kan dermed ikke lenger samle regnvann uten at det. En bonde forteller han fikk bot og ødelagt tønne fordi den stod plassert under . Samle opp regnvannet i en tønne og bruk det til hagevanning senere. Hagen liker regnvann bedre enn drikkevann, så hvorfor ikke spare på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg