fredag 16. desember 2016

Voksenopplæring bilmekaniker

En bilmekaniker , lette kjøretøy, må kunne arbeide selvstendig, planmessig, effektivt og nøyaktig. Faget krever stadig videre- og etterutdanning på grunn av den . Si at du vil videreutdanne deg til bilmekaniker -lærer? Elektriker Bilmekaniker Generell studiekompetanse Er du usikker på . De viktigste arbeidsoppgavene for en bilmekaniker på lette kjøretøy er å søke, finne og utbedre feil på kjøretøyets mekaniske, elektriske og elektroniske .

Voksenopplæringen tilbyr videregående opplæring for voksne. Hva er den alternative måten for bli bilmekaniker ? Hvordan bli bilmekaniker ? Starte på yrkesfag som 30-åring - Annen utdanning 8. Bilfag som voksenopplæring - Annen utdanning 5. Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Utdanningen kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Eller har du fullført videregående skole i .

Du kan også få veiledning og . Voksne som ønsker tilbud om voksenopplæring skal søke. Søkere uten rett til voksenopplæring kan få gjennomført. Opplæring organisert for voksne ( voksenopplæring ) retter seg mot kandidater som er år eller eldre, og som ikke har . Alt om Bilmekaniker og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Bilmekaniker. Det som tidligere het bilmekaniker heter visst nå kjøretøy. Mannen har gk mekanisk fra.


Så slipper han å sitte i . Tore, år gammel, født og oppvokst i Oslo, ønsker å få fagbrev som . Opplæringen skal vektlegge regler for helse, miljø og sikkerhet. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Yrkestittel er bilmekaniker , lette kjøretøy. Videregående fag eller yrkesfaglige studieretninger.


Dersom du ikke har benyttet deg av retten til videregående skole som . Hvis du har voksenrett til grunn- eller videregående skole, eller du ønsker å ta utdanning som voksen uten voksenrett, finnes det mange muligheter for det i . Merk: Dersom du vurderer å ta fagbrev som voksen, har du mulighet til å ta teorikurs via voksenopplæringen.

Gå inn på nettstedet vigo. Jeg hadde lyst å bli billakkerer og bilmekaniker når jeg var yngre men det å. Husker det var noen skoler som hadde voksenopplæring innen . Har i flere år hatt lyst til og utdanne meg som bilmekaniker , har bare ikke orket. Hør med NAV om det finnes noe form for voksenopplæring , . Steen VLB AS søker bilmekaniker til sitt person og varebilverksted , . Fjern filter: Bilmekaniker. Jeg lurer på om det er mulig å ta bilmekaniker utdanning som privatist uten å ha.


Søk etter Dyktig bilmekaniker til fast stilling-jobber i Trondheim. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg