onsdag 28. desember 2016

Strømforbruk vaskemaskin

Vil du spare strøm og redusere strømregninga di, er det bare én ting som nytter, nemlig å vite hva du bruker strøm på. Dinside har tidligere beregnet hvor mye strøm de ulike apparatene i. Det er ikke alltid de tingene vi tror bruker mest strøm som faktisk gjør det. Viktigst for sluttsummen er hvor lenge du bruker det elektriske utstyret i hjemmet ditt.


Strømforbruk og strømsparing - Skaff deg oversikt over forbruket ditt - da kan du også spare.

Dette påvirker strømforbruket. Hvor mye strøm bruker en oppvaskmaskin, en TV eller en tørketrommel? Klær må vaskes og klær må tørkes. Slik sparer du strøm uten å måtte gå i den samme genseren frem til folk begynner å klage på eimen.


Kjøkkenvifte, w, min. Jeg tror folk tipper feil fordi vaskemaskinen er en ting man legger. Panelovner bruker adskillig mer strøm , men de gjør ikke så mye av seg. Vaskemaskinen alene tar veldig mye strøm , det er mye å spare på nye, .

Wh strøm for en leilighet på kvm? Strømkostnad for vask og oppvaskmaskin? Kostnad ved bruk av tørketrommel 14. Skyhøyt strømforbruk - Kan dette stemme?


Har du flere småbarn, må du regne med at vaskemaskin og . Det er flere grunner til at prisen for strøm er lavere nå enn den har vært på åtte år. En times bruk koster da ikke mer enn øre i strømforbruk ved en strømpris på. Det norske markedet henger sammen med resten av Norden . Les mer om hvordan du kan spare energi og strøm i hjemmet ditt! Livet blir enklere med en god vaskemaskin.


Med automatiske program, selvdosering og andre finesser sparer du miljøet, tid og penger. A-merkede hvitevarer bruker mindre strøm enn tilsvarende. Fordelingen av strømforbruket.


Da forutsetter vi at strøm brukes til oppvarming av huset. Andre moderne husholdningsgjenstander . Utenom oppvarming og belysning er det hvitevarer som bruker mest strøm , som vaskemaskin , kjøleskap og komfyr.

Så mye strøm bruker dingsene dine - Tu. I Norge bruker vi mye strøm på romoppvarming og varmtvann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg