søndag 11. desember 2016

Vita butikker

Kjente merkevarer og lave priser - VITA. Her finner du en oversikt over våre VITA EXCLUSIVE butikker. Norges største på skjønnhet og velvære. Tusenvis av produkter innen hudpleie, makeup, hår, duft og helsekost.


Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for VITA butikker i Oslo her. Mer informasjon på Tiendeo!

Damene på VITA har full kontroll og oversikt over det du lurer på eller leter. I dag har vi 2butikker fordelt over hele Norge og den første VITA butikken ble . På VITA Exclusive finner du de aller mest eksklusive merkene innen hudpleie, make-up, hårpleie, duft og kroppspleie. Hos oss får du alt du trenger innen skjønnhet og velvære pleie.


VITA er et norsk kjedeforetak med fokus på kosmetikk og har 1butikker i Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av . Hos VITA Exclusive finner du de aller mest eksklusive merkene innen hudpleie, make-up, hårpleie, duft og kroppspleie. Den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i .

Følg oss gjerne på instagravita_no. På VITA EXCLUSIVE finner du de aller mest eksklusive merkene innen hudpleie, make-up, hårpleie. Det koster ingenting å bli medlem av Club VITA. Medlemskap gir deg poeng . I make-up avdelingen finner du mascara, øyenskygge, . Nå vurderer de å droppe planene om . Renate Linna driver Vita Exclusive på Handelshuset Foyn.


Velkommen til en hyggelig handel hos VITA. Vita har 2butikker over hele landet og en stor nettbutikk med godt utvalg . Effektive produkter laget av trygge . Vita Trondheim Torg er et naturlig valg for deg som søker rå inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære i Trondheim sentrum. Vita Liberata er eksperten på luksuriøse selvbrunende produkter og hudpleie.


KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 2butikker i Norge, . Wunderbrow - endelig i VITA - butikker og på VITA. D En fantastisk øyenbrynsgel som gir farge til brynene, tåler både regn og svette - og som sitter i. Med VITA Rabattkode får du lave priser på alle produktene og tilbudene du kjenner fra VITA og VITA EXCLUSIVE butikkene. Alle produktene sendes direkte fra . Det er ca 2fysiske VITA og VITA EXCLUSIVE butikker i Norge.

Riktignok har VITA fire butikker i Sverige, men først og fremst er VITA -kjeden i Norge. Kjeden driver etter franchiseprinsippet og er organisert . Vi har fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg