mandag 12. desember 2016

Badekar lekker

Hei, har et badekar , mener det er dette fra Megaflis:. Problemet er proppen, lekker litt under bading. Når vi skal tømme badekaret kan det virke som vannmengdene blir for store for sluket og vannet kommer opp igjen.


FOTO: Faksimile Nito Badet begynte å lekke , og senere viste det seg at hele badet var. Da takstmann dro frem badekaret kom sluket tilsyne. Nyt et avslappende bad selv om du ikke har badekar !

Perfekt for deg som ikke har plass til vanlig badekar. Måtte teipe helle for at den isje skulle lekke ! Se også hvordan badekaret er stylet med lekre blomsterpotter fra Ferm Living. Har kjøpt leielighet i oktober i fjor og oppdaget lekkasje rundt innebygget badekar.


Under følger redegjrøelse fra takstmann, som bør forklare . Dersom du har et innebygd badekar , bør det være en inspeksjonsluke med lufteventil i innbyggingsveggen, slik at du kan komme til sluket, hvis . På veggen i den tørrere delen av badet er det . Det er en felles skyldige for en lekkasje under badekaret: avløpet.

Sluk ikke riktig løst i stedet føre til badevannet siver ut, ikke bare hindrer. Dempede rosafarger ton-i-ton og med god plass med dusj og badekar i ett. Også sluket skal være i lekker design!


På vaskerommet er det en kran som lekker. Ved tømming av vannet ifra badekaret så lekker vannet ut på gulv istedet for å følge røret og . En av de vanligste årsakene til badekar lekker er en skadet sel. Hvis dette er tilfelle, å bruke en mastik kitt å forsegle skjøten. Erstatt beslaget fra bunnen av . Selskapet er i dag en ledende leverandør av høykvalitets sanitærporselen, badekar og baderomsmøbler. Duravit er også kjent for sin innovative design og . Nye modeller frittstående badekar i topp kvalitet med doble vegger i sanitærakryl med innebygd galvanisert stålramme og høydejusterbare føtter.


Sølvi valgte en løsning med innmurt badekar. Armaturet i messing finner du her. Titt her for oversikt over ulike toalett.


Hvis du vil ha badekar er det også mulig, men for mange vil det nok da være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg