onsdag 20. september 2017

Betongblander tilbud

Her finner du våre aktuelle tilbud. Bredt utvalg av elektriske betongblandere , blandemaskiner og tilbehør. Vi gjør det enkelt for deg å finne det som passer ditt behov.


Betong blander - kraftig og robust konstruksjon. Se vår nettside - gode tilbud. Betongblander , sementblander, blandemaskin, 1ltr Semi proff modell Trommel.

Sjekk priser på betongblander. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Ferdig monter betongblander med 1liters trommel. Hos MAXBO finner du kraftige betongblandere til miksing av betong og mørtel.


Har tilbud om å kjøpe en brukt Lescha-maskin, men jeg vet ingenting. Kjøp på nett eller i butikk. Legg til i innkjøpslisten. Ikke gå glipp av gode tilbud !

Proff betongblander med kraftig induksjonsmotor og solid konstruksjon for lang levetid. Fotpedal for trommelsperre. Har tenkt å kjøpe en betongblander til jeg skal bygge ringmuren til huset vi skal bygge.


Er det noe spesielt jeg bør og ikke bør se etter? Har du spørsmål, ønsker tilbud på leie av utstyr. Ta kontakt med oss her: Velg din næmeste avdeling. BETONGBLANDER HYDRAULISK ELLER PTO, Pris:.


TILBUD : Norges rimeligste kr. PTO betongblandere , sterkeste girkassen, blander du rett kan du blande 9liter, dobbel fjær på . Blandertrommel med tannkrans i støpejern. Stillbar med ratt i ulike posisjoner ( blandings-, tipp- og transportstilling). To hjul og ett bein gjør den lett å flytte og . Mascus, slik at de kan gi deg et tilbud.


Få produktnyheter og gode tilbud på epost. Se beste pris på Limex 125LP. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. ATIKA Expert 1- Et godt valg for den profesjonelle brukeren.


Denne er tilegnet daglig bruk og er robust konstruert.

Atika er kjent for sin gode kvalitet og . Meld deg på nyhetsbrevet vårt, da vel! Nå har vi prisgunstige garasjer tilpasset ditt . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg