torsdag 28. september 2017

Internett radiokanaler

De mest populære radiostasjonene fra Norge. Klikk på ikonet for å høre på radio hjemme eller på kontoret. Enkel å bruke og 1 gratis. Hør på radio fra hele verden! Vi har en komplett oversikt over norske og nordiske radiokanaler , .

Oversikten over lokale DAB-kanaler oppdateres av Norsk Lokalradioforbund. Lokale kanaler kan søke om oppføring her. Listen to music from thousands of internet radio stations streaming live right now.


Search or browse all your favourite music genres. Du må imidlertid ikke ha en DAB- radio for å høre på radio , du kan nemlig høre på radio på internett. Her får du en oversikt over mulighetene.


Nettradio er betegnelsen på radio som streames over Internett.

De aller fleste radiokanaler som sender på DAB, er nemlig også tilgjengelig via internett. Dermed kan du enkelt strømme dem direkte til din mobil, via en app. Lytt til krystallklare FM- radiokanaler fra hele verden via Internett , og ta opp det du ønsker å ta vare på.


Samtlige NRK-kanaler finner du samlet på radio. Heldigvis kan du koble nett -dingsene dine til en god radio eller et fullblods . Radio Luxembourg-følelsen er tilbake når man kan lytte til radio via internett. Vi har prøvd Amadeus ADIBTW1 en ny kombinert internett -, . Noen av Norges mest populære radiostasjoner.


Dette er ikke internett - radio. Vi tilbyr deg en liste de mest populære norske radiostasjoner. En internett radio fungerer som en vanlig radio.


Den bruker den samme teknologi som er i datamaskiner for å koble seg opp mot internett. Hvis du er koblet til Internett , kan du høre på strømmede Internett -radiosendinger. Les også: Slik blir du påvirket av overgangen til DAB- radio. Radio via internett mangler derimot nødvendig beredskapsevne og tilstrekkelig til .

Norsk radio skal digitaliseres for å sikre landet et bedre og mer fremtidsrettet radiotilbud. Selskapet er operatør for riksdekkende og lokale DAB- nett og driver . Stream Radio from Norway free online. Vi bruker dataene som er lagret i informasjonskapsler for å holde oversikt over hva du har lyttet til, og hvilke kanaler du har som favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg