fredag 8. september 2017

Fjelltur ringerike

Trenger du tips til hvor du skal dra på tur ? Her er noen turer vi anbefaler. Flere turforslag finner du på. Underveis går vi fra skog til fjell og er innom tre av . Fra Vikerkoia er det en fin tur til Tjuenborgkoia.

Nær Tjue… Fottur, hyttetur. En fjelltur behøver ikke være så lang, og vandringen opp til Bitihorn sør i. Ringkollen nordvest i Nordmarka, i Ringerike kommune, mellom . TA TUREN TIL TROLLFOSSEN OG BUKOLLEN PÅ RINGERIKE ! Det å komme seg ut på tur er en frihetsfølelse uten like, og man trenger absolutt ikke å reise . Besøk to av Norges største severdigheter, Hadeland glassverk og Kistefos- Museet, se hvor Halvdan Svartes hode er gravlagt, eller gå deg en tur i skogen. Turen gir en flott belønning i form av en fantastisk utsikt over Ringerike.

Videre anbefaler vi med glede Kistefos-Museet, Hadeland Glassverk, Ringerike Museum . Fjelltur - fjellturer , overnatting, restaurant, fjelltur , kurslokaler, opplevelser,. Tur til Vikerkoia med overnattingsmulighet. Vi møtes til en hyggelig prat over kaffekoppen på Ringerike Gjestegård kl. Campus Ringerike ligger få minutter fra Hønefoss sentrum og er kjent for hyggelig og godt læringsmiljø.


Det vanligste alternativet for å utnytte grunnvarme er ved bruk av borehull i fjell , også kalt energibrønner. En kollektorslange av plast . En dag ble hun brått rammet av hjerneblødning – på en tur i fjellet. Takket være DNT på Ringerike så kan jeg nå delta på turer igjen. Valdres og videre over fjellet til Vestlandet går gjennom kommunen. Antagelig det beste utsiktspunktet på Krokskogen.


Lett tilgjengelig fra flere sider, også om vinteren (østfra). Datoene for neste års ski og seil seilaser finner du her: LYNGEN og SUNNMØRE. Fortsatt full vinter i fjellet ! Veienmarka ungdomsskole er den største ungdomsskolen på Ringerike med rundt 3elever.


Elevene kommer fra barneskolene Helgeru Veien og Eikli.

De aller fleste menn har god tro på sine egne kunnskaper om ferdsel i fjellet , men hele prosent har opplevd farlige situasjoner på fjelltur. Ble fjellet til på en annen måte? Illustrasjonsfoto: Frank . Fjellet strekker seg inn mot Vidalen og Vassfaret i nord og over mot . Ringerike er en norsk kommune som ligger i den østlige delen av Buskerud fylke. Værvarsel for Tossevika, Ringerike (Buskerud). Kommune: Ringerike , Buskerud.


Det går ikkje med sommardekk i fjellet i Sør-Noreg no. Tre dagers fjelltur med buss Kongsberg, Rjukan, Gaustadtoppen, Langedrag. Fantastisk fjelltur over dager.


Spektakulær tur i en trang kløft med stupbratte vegger som ender på toppen av. Reservatet er delt mellom Hole og Ringerike , men den største delen av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg