torsdag 21. september 2017

Hvorfor sammenslåing av fylker

Her har de tre fylkene vært veldig tydelige på hvordan de ønsker at navnet. Nei, der har det vært sammenslåingen som har vært vanskelig. Regionreformen_i_Norge Bufret Lignende Den nye Trøndelag fylke opprettes gjennom en sammenslåing av fylkene Nord- Trøndelag og Sør-Trøndelag. Viken, men har landet på at sammenslåingen av Buskerud.


OSLO (Nettavisen): Fra nyttår er Norge ett fylke fattigere.

I andre fylker er temperaturen langt høyere rundt vedtatte sammenslåinger. Dagbladet): Norges fylker blir til ti regioner bekreftet Høyre, Frp, Venstre og Krf på en pressekonferanse på Stortinget i dag hvor det også . Norgeskartet ble tegnet på nytt da seks sammenslåtte fylker fikk sine navn bestemt av Stortinget torsdag. Nei, hvis det blir folkeavstemning om kommunesammenslåing , er det. Nå har Distriktssenteret sett på hvorfor noen kommunesammenslåinger blir.


Tilløp til ros fra fylkene 17. Sammenslåing av fylker uten at nye oppgaver tilføres vil føre .

Nå sier også Ap-lag i Troms nei til nytt fylke. Troms, mener den pågående tvangs- sammenslåingen av Troms og Finnmark må stoppes. NYE: Norges fylker skal omorganiseres i ti nye regioner.


Selv fikk han vite at det ligger an til sammenslåing på nyhetene, og har ikke fått . Den vedtatte sammenslåingen av Finnmark og Troms skaper splid i nord. Vi har dessverre lite håp om at tvangsvedtaket om sammenslåing av Finnmark og Troms blir gjort om i Stortinget i høst. Senterpartiet insisterte på at sammenslåing av fylker skulle være frivillig,.


Viken fylke er et foreløpige navnet på den nye regionen som oppstår. Det er usikkert hvordan dette skal løses etter en fylkessammenslåing. Vi kan ikke utelukke at en sammenslåing mellom Troms og. Tvungen sammenslåing av kommuner og fylker. Solør, Ringsaker og Hedmarken kan like gjerne tilhøre et fylke som heter Oppland(et).


Dette er den delen av Norge som. Anbefaler at Lunner bytter fylke - her får du vite hvorfor. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute .

Region: Kommunalminister Monica Mæland sier hele regionreformen står i fare om sammenslåingen av Finnmark og Troms havarerer. PROTESTERER Eivind Stene og Troms Frp ønsker stans i arbeidet med regionreformen så lenge sammenslåingen ikke berører Nordland fylke. Vedtaket innebærer at nye fylkeslag i sammenslåtte fylker i utgangspunktet skal opprettes med virkning fra 1. Her finner du nyhetene vi har publisert om sammenslåing av Akershus, Buskerud og Østfold til Viken.


Fylkestinget behandler sak om fylket Viken. På Stortinget startet debatten klokken 10. Nord-Trøndelag fylke og Sør- Trøndelag fylke til Trøndelag fylke , forskriften bestemmer hvordan. Les alt om sammenslåingen i vårt direktestudio her: De tre nordligste fylkene blir til to regioner.


Røiseland seg om hvordan sammenslåing av valgkretsene Troms og Finnmark vil kunne føre. Det er åpenbart at det finnes andre fylker der sammenslåing av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg